Batı karadeniz Haberleri

batı karadeniz haberleri ve güncel batı karadeniz gelişmeleri, batı karadeniz ile ilgili tüm video, batı karadeniz fotoğrafları ve batı karadeniz haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın yeni turizm girişimi olan Kara Elmas Ekspresi, 12 Nisan'da Batı Karadeniz'i keşfetmek isteyenlere heyecan verici bir...

EREĞLİ

Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem başkanlarından Murat Sesli Ereğli-Alaplı arasında kalan alana içerisinde her türlü ihtiyacın karşılanacağı konaklamalı plaj, karavan...

KARABÜK

Batı Karadeniz dahil 23 ilde 18 kişiyi 6 milyon lira dolandırdığı belirlenen 8 şahıs, Karabük ve İstanbul’da düzenlenen operasyonlarla yakalandı.

BARTIN

Batı Karadeniz'de bir ilin merkezinde bulunan özel bir rehabilitasyon merkezinin süs havuzunda, nesli tükenme tehlikesi altında olan hayvan bulundu.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta Özel Karaelmas Ekspresi turistik tren seferi için geri sayım başladı.

ZONGULDAK

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA), 2024 yılı Şubat Ayı Yönetim Kurulu Toplantısını Ajans Hizmet Binası'nda gerçekleştirdi.

ZONGULDAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye genelinde hava durumunda önemli değişiklikler yaşanacak.

ZONGULDAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Karadeniz'de bulunan 4 ili olumsuz hava koşullarına hazırlıklı olmaları konusunda uyardı.

ZONGULDAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, ülkemizin kuzey ve doğusunda yoğun bulutluluk beklenirken, bazı bölgelerde kar yağışı etkili olacak.

BARTIN

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Karadeniz bölgesi için önemli bir uyarıda bulundu.

ZONGULDAK

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) 2024 Yılı Ocak Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, Bartın’da yapıldı. 

ZONGULDAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Batı Karadeniz'de dahil birçok bölge için yoğun kar ve şiddetli rüzgar uyarısı yaptı. Zonguldak ve komşu illerini...