Bebek Haberleri

bebek haberleri ve güncel bebek gelişmeleri, bebek ile ilgili tüm video, bebek fotoğrafları ve bebek haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


GENEL

Adıyaman’da konteyner kentte kalbi duran 4 aylık bebeğe jandarma ekipleri müdahale ederek, hayata döndürdü.

ZONGULDAK

Ecrin bebek için Muslu Belediye sosyal tesislerin de düzenlenen kermes ve bağış gecesi için tüm Zonguldak halkı seferber oldu.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta hamsi fiyatları yeniden düşüşe geçti.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta Tepebaşı Mahallesinde elektrik olmadığı için 8 aylık bebeği Aygaz yakarak ısıtılmaya çalışıldı.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta Asma Mahallesinde 1 yaşındaki bebeğin boğazında yediği mama kalınca ekipler harekete geçti.

KASTAMONU

Kastamonu'da çöp poşetinin içinde çöp konteynırının yanına atılan bebek entübe edilmişti. Entübe edilen bebeğin durumu iyiye doğru gidiyor.

KASTAMONU

Geçtiğimiz hafta Kastamonu’da ağzı bağlı çöp poşeti içerisinde çöp konteynerinin yanına atılan bebeğin annesi olduğu değerlendirilen 17 yaşındaki anne tutuklandı.

ZONGULDAK

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ve Araştırma Hastanesi Çocuk Bölümü Yoğun Bakamında yatan minik bebek için A Rh + kan ihtiyacı...

KASTAMONU

Kastamonu’da polis ekipleri, yaptıkları incelemeler sonucunda çöpte bulunan bebeğin annesi olduğunu değerlendirdikleri 16 yaşındaki genç kadını gözaltına aldı.

KASTAMONU

Kastamonu'da sün gece ağzı bağlı poşetin içinde çöp konteynırına bırakılan bebek entübe edilmişti. Terk edilen bebek Ankara'ya sevk edildi.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta SMA hastası Ecrin Yiğit bebek için yardım kampanyası başlatıldı.

KASTAMONU

Kastamonu’da çöp konteynerinin yanında çöp poşetine sarılmış vaziyette atılan yeni doğmuş erkek bebeği bulan şahıs konuştu. İşte detaylar...