CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, "Ankaraspor ile Nazillispor maçı için kulüplerin beraberlik sonucu üzerinden uzlaşarak sahaya çıktıkları görülmektedir. Konunun takipçisi olacağım!" dedi.

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta Ankaraspor ile Nazilli Belediyespor'un berabere kalmasıyla birlikte Zonguldak Kömürspor'un küme düşmesi kesinleşmişti.

Nazilli Belediyespor, bugün puan mağlup olsaydı Kırmızı Lacivertlilerin kümede kalma umutları 38.haftaya taşınacaktı. Ancak, Ankaraspor-Nazilli Belediyespor karşılaşmasını takip eden kamuoyu ve futbolseverler, her iki takımında şike yaptığını iddia ederek tepki gösterdi.

Hatta Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda "Satılmış Ankara" tezahüratları yapıldı. 

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçının incelemeye alınması gerektiğini ve konunun takipçisi olacağını açıkladı.

Deniz Yavuzyılmaz'ın açıklaması şu şekilde;
"Bugün 2.Lig Beyaz Grup’ta oynanan Ankaraspor-Nazillispor maçı için kulüplerin beraberlik sonucu üzerinde uzlaşarak sahaya çıktıkları görülmektedir.

Zira maç boyunca iki takımın kalesine doğru düzgün şut bile çekilmemiştir. Bu durum hayatın ve futbol tarihinin olağan akışına aykırıdır.

Zonguldak'ın umutla beklediği "Şike" olayı Cumhuriyet'te! Zonguldak'ın umutla beklediği "Şike" olayı Cumhuriyet'te!

Bunun bir sonucu olarak Zonguldak Kömürspor küme düşürülmüştür.

Maçın mutlaka incelemeye alınması gerekiyor!

Konunun takipçisi olacağım!"

HABER: Emre Sezer