Belde Haberleri

belde haberleri ve güncel belde gelişmeleri, belde ile ilgili tüm video, belde fotoğrafları ve belde haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, Çatalağzı ve Elvanpazarcık belediye başkan aday adayları ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.

KİLİMLİ

Zonguldak’ın Kilimli İlçesi Gelik Beldesinde 2 dönem muhtarlık yapan Hikmet Bektaş, Gelik Belediye başkan aday adaylığını açıkladı.

ZONGULDAK

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, 8 derslikli anaokulunun Çaydeğirmeni Beldesine kazandırılacağının müjdesini verdi.

ZONGULDAK

Afgan uyruklu Vezir Mohammed Nortan’ın cinayeti ile ilgili gözaltına alınan ocak sahibi Hakan K.’nin Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)eski belde başkanı olduğu...

ZONGULDAK

Çaydeğirmeni beldesinde sel felaketinde zarar gören roman vatandaşlar için belde de konteynır kent kuruldu.

ZONGULDAK

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Çaydeğirmeni Beldesinde sel ve taşkınlarına sebep olan derelerle ilgili çalışmaların başlayacağını açıkladı.

ZONGULDAK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belde başkanı bir süredir sürdürdüğü başkanlık görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından paylaştı.

ZONGULDAK

İmza Gazetesi olarak Zonguldak'ta ilçe olmayı bekleyen beldelerden oluşan bir anket oluşturduk. Vatandaşların oyları ile Çaydeğirmeni %44 ile önde seyrediyor.

ZONGULDAK

Bartın inkumu yolunda sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil ormanlık alana uçtu.

ZONGULDAK
ZONGULDAK

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, 3 Haziran Cumartesi akşamı ikinci etap TOKİ açık hava düğün salonunda yapılacak eğlence programının hava...

ÇAYCUMA