Benzin Haberleri

Benzin haberleri ve güncel Benzin gelişmeleri, Benzin ile ilgili tüm video, Benzin fotoğrafları ve Benzin haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak'ta akaryakıt fiyatlarındaki belirsizlik ve ardı ardına gelen zamlar, araç sahiplerini olumsuz etkiliyor.

EKONOMİ

Son günlerde Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar ve döviz kurundaki yükseliş, araç sahiplerini akaryakıt fiyatlarına odaklanmaya yönlendirdi.

BARTIN

Bartın’ın Amasra ilçesinde bulunan belediyeye ait itfaiye müdürlüğü ve garaj amirliği içerisindeki benzin deposundan sivil araçlara mazot verilerek yolsuzluk yapıldığı...

ZONGULDAK

Uluslararası petrol piyasasındaki dalgalanmalar ve döviz kurlarındaki değişiklik, Türkiye'de akaryakıt fiyatlarına bir kez daha zam getiriyor.

ZONGULDAK

Motorin, benzin ve LPG fiyatlarının takip edildiği bir dönemde, Zonguldaklı araç sahiplerini etkileyecek yeni bir zam haberi geldi.

ZONGULDAK

Global petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar ve Dolar/TL kuru değişimleri, akaryakıt fiyatları üzerindeki etkisini sürdürüyor.

ZONGULDAK

Yılın ilk günlerinde petrol fiyatları, döviz kuru ve vergi artışlarının etkisiyle akaryakıt fiyatlarında önemli bir değişiklik beklenirken vatandaşlar benzin istasyonlarına...

EKONOMİ

Benzin ve motorine 2024 yılında yapılacak ilk zammın tutarı ortaya çıktı. Akaryakıt fiyatları 2024 yılının ilk günlerinde ÖTV zammı ile...

EKONOMİ

Motorine gelen 88 kuruşluk indirimin ardından Benzine de 9 Aralık'tan itibaren geçerli olmak üzere indirim geliyor.

EKONOMİ

13 Kasım Pazartesi gecesinden itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatına 1 lira 64 kuruş indirim gelmesi bekleniyor.

ZONGULDAK
EKONOMİ

Akaryakıt fiyatlarına zamların ardından indirim geldi. Motorinin litre fiyatına bugün itibarıyla geçerli olmak üzere 1 lira 55 kuruş indirim gerçekleştirildi.