Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş haberleri ve güncel Beşiktaş gelişmeleri, Beşiktaş ile ilgili tüm video, Beşiktaş fotoğrafları ve Beşiktaş haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


GENEL

Türkiye İş Bankası bünyesinde yeni memur alımı başvuruları başladı. İş Bankasına personel alımları kapsamında farklı birçok şube için başvurular alınacak....

SPOR

Gedson Fernandes ve Sacha Boey ikilisinin Türkiye Milli Takımı'nda oynaması için çalışmalara başlandı.

SPOR

Gedson Fernandes ve Sacha Boey ikilisinin Türkiye Milli Takımı'nda oynaması için çalışmalara başlandı.

KARABÜK

Beşiktaş Kulubü Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin kayınpederi iş adamı Özdemir Yazıcı (88) hayatını kaybetmişti. Yazıcı bugün toprağa verildi.

KARABÜK

Beşiktaş Kulubü Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin kayınpederi iş adamı Özdemir Yazıcı (88) hayatını kaybetti.

GÜNDEM

Maç öncesi sarı kırmızılı takımın taraftarları görenleri hayran bırakan bir kareografiye imza attı. Madenci detayı dikkat çekti.

SPOR

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş istifa etti. Beşiktaş stadyumunda toplantı yapıldı.

DÜNYA

Fransa ekiplerinden Nice forması giyen yıldız futbolcu Alexis Beka Beka, Nice otoyolunda intihara kalkıştı.

SPOR

Samsunspor, şampiyon teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırmasının ardından Sergen Yalçın ile görüşme gerçekleştirdi.

SPOR

Bu akşam oynanacak olan Trendyol Süper Ligi 6.hafta karşılaşmasında Adana Demirspor, Beşiktaş karşısında kalecisiz boy gösterecek.

ZONGULDAK

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, her seçim öncesi Erdemir'e saldırıp düşman oluşturup Ereğli kahramanlığı edasına bürünme geleneğini sürdürüyor.

SPOR

UEFA ülke puanı sıralaması için önemli bir haftaya giriyoruz. Temsilcilerimiz Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi ve Konferans Ligi gruplarında ilk...