Borsa Haberleri

Borsa haberleri ve güncel Borsa gelişmeleri, Borsa ile ilgili tüm video, Borsa fotoğrafları ve Borsa haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


GÜNDEM

Borsa İstanbul'da yaşanan hareketlilik gözleri yine TÜPRAŞ hisselerine çevirdi. TÜPRAŞ'ta neler oluyor?

ZONGULDAK

Ereğli Demir Çelik (EREGL) hisseleri, Borsa İstanbul'un önde gelen şirketlerinden biri olarak dikkat çekiyor.

ZONGULDAK

Borsa İstanbul'da geçen hafta sonuçlarında görülen %3,57'lik düşüş ve dalgalı seyir, yatırımcıları endişelendirirken uzmanlar uyarılarda bulundu.

EKONOMİ

Türkiye'de yatırım yapmak isteyenler için kılavuz niteliğinde olan piyasa uzmanları, doğru hamleler yapabilmek adına kritik bilgiler sunmaya devam ediyor.

ZONGULDAK

EREGL, 13 Mart 2024 tarihinde KAP yaptığı bildirimde, Peletleme Tesisi Yatırımı'nda yaşanan gelişmeler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

ZONGULDAK

Borsa enflasyonun üzerinde getiri sağlamasına rağmen Ereğli Demir Çelik son bir yılda yatırımcısına sadece yüzde 12 kazandırdı. İşte detaylar...

EKONOMİ

Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın ve para piyasalarıyla ilgili yaptığı her açıklama ile dikkat çekerken, son açıklamasıyla...

ZONGULDAK

Yapı Kredi Yatırım, bugün ERDEMİR ve KARDEMİR hisse senetleri için paylaştığı teknik analiz raporunda önemli gelişmelere vurgu yaptı.

EKONOMİ

TÜPRAŞ'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamaya göre, 2024 yılında TÜPRAŞ'ın ürün marjı beklentisi 14 dolar/varil olarak öngörüldü.

EKONOMİ

REEDR yatırımcılarının dikkatine! Borsa İstanbul'da işlem gören REEDR hisselerindeki dalgalanma dikkat çekti.

EKONOMİ

Bank of America, Erdemir yönetiminin açıklamalarından sonra raporunu düzeltti.

ZONGULDAK

Çates Elektrik dahil 3 hisse üzerindeki yasakların kalkacağı duyuruldu.