Bülent Kantarcı Haberleri

Bülent Kantarcı haberleri ve güncel Bülent Kantarcı gelişmeleri, Bülent Kantarcı ile ilgili tüm video, Bülent Kantarcı fotoğrafları ve Bülent Kantarcı haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Zonguldak'ta ve Türkiye genelinde gündemde olan konuyla ilgili açıklamada bulundu.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta bir ilçenin belediyesinde olay... Bir şahıs Çaycuma Belediyesi'nin en çatısına çıkarak kendini aşağıya atmaya kalktı.

ZONGULDAK

ZONDEF Zonguldak Dernekleri Federasyonu gerçekleşen genel kurulda tekrar güven tazeleyen Ziya Öncan ile açıklama yapıldı.

ZONGULDAK

Avrupa Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak ile Avrupa'da yaşayan Zonguldak, Bartın, Karabüklü vatandaşlarımızın sorunları hakkında sizler için röportaj yaptık.

ZONGULDAK

Geçtiğimiz ay kapanma tehlikesi yaşayan Çaycumaspor’un yeni başkanı Şenan Kerçin kulübün başkanı olmuştu. Çaycuma belediye başkanı Bülent Kantarcı Çaycumaspora destek...

ZONGULDAK

Çaycumaspor’un yeni başkanı İstanbul’da yaşayan, iş sanı motorsiklet yarışçısı ve müzisyen Şenan Kerçin oldu.

ZONGULDAK

Süper Amatör Lig takımı ligden düşmen tehlikesi yaşıyor. İkinci olağan üstü kurul toplandı.

ZONGULDAK

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Çaycumaspor hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

ÇAYCUMA

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı 7 Ağustos Pazartesi günü yapılacak olan Çaycumaspor Olağanüstü Kongresi öncesinde son kaz çağrıda bulundu.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde aşure günü için etkinlik düzenlendi. Aşure günü etkinliğine birçok isim ve vatandaş katıldı.

ÇAYCUMA

Gül Çakar isimli okuyucu, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'ya çağrıda bulunarak ''İşe gidemiyoruz'' ifadelerini kullandı.

SPOR

Çaycumaspor’da beklentilerin altında tamamlanan sezonun ardından olağan üstü kongre kararı alınmıştı.