Cide Haberleri

Cide haberleri ve güncel Cide gelişmeleri, Cide ile ilgili tüm video, Cide fotoğrafları ve Cide haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


KASTAMONU

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik operasyon gerçekleştirdi.

KASTAMONU

Kastamonu'nun Cide ilçesinde denizde sürüklenen bir cismin, vatandaşların dikkati ve hızlı müdahalesi sonucu inek cesedi olduğu belirlendi.

KASTAMONU

Karadeniz'in sularına salınan ve nesli tehlike altında olan mersin balıkları, Kastamonu'nun Cide ilçesinde balıkçı ağlarına takıldı. Ancak duyarlı bir balıkçı...

KASTAMONU

Kastamonu’nun Cide ilçesinde polis uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda gözaltına alınan şahıslar tutuklandı.

KASTAMONU

Kastamonu'da etkisini gösteren fırtına sonrası deniz taştı. Taşan denizin dalgaları saniyeler içerisinde sahili yerle bir etti.

KASTAMONU

Kastamonu'nun Cide ilçesinde etkili olan fırtına sebebiyle, deniz kara ile birleşti. Dev dalgaların vurduğu Cide-Bartın karayolu sular altında kaldı.

KASTAMONU

Batı Karadeniz'de yaşanan sel ve fırtına sonrası Kastamonu'nun Cide ilçesinde dev dalgaların çökerttiği istinat duvarının tamirine başlandı.

KASTAMONU

Kastamonu Valiliğinden yapılan açıklamada, olumsuz hava şartlarından dolayı Cide ilçesinde 3 teknenin battığı belirtildi.

BARTIN

Öğleden sonra Batı Karadeniz'de yaşanan fırtına hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Kastamonu Cide-Bartın yolu çöktü.

KASTAMONU

Kastamonu'nun Cide ilçesinde Cide Devlet Hastanesi'nde deprem anı birebir yaşatıldı.

KASTAMONU

Kastamonu’da genç adam annesini ziyarete gittiği sırada trafik kazası yaparak hayatını kaybetti.

KASTAMONU

Kastamonu’nun Cide ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti. Ölen köy muhtarının annesini ziyarete...