Çorum Haberleri

Çorum haberleri ve güncel Çorum gelişmeleri, Çorum ile ilgili tüm video, Çorum fotoğrafları ve Çorum haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Türkiye genelinde geçici koruma kapsamında bulunan Suriyelilerin en çok bulunduğu iller açıklandı. Zonguldak, Bartın, Karabük ve Kastamonu'da kaç Suriyeli barınıyor?

GENEL

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğrencisi Seyit Serdar Cihan'ın cesedi köylüler tarafından bulundu.

ZONGULDAK

Bölgedeki olaya müdahale etmek üzere, Ankara, Sakarya, İstanbul, Eskişehir, Afyonkarahisar, Düzce, Çorum, Karabük AFAD ekipleri bölgeye yönlendirildi.

GENEL

Çorum’da cadde üzerinde husumetlisi ile karşılaşan çocuğun silahla peş peşe ateş açması sonucu 2 kişi yaralandı.

ZONGULDAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ülke genelinde kuvvetli yağışların olacağını açıkladı. Orta Karadeniz, Marmara, Akdeniz, İç Anadolu'da kuvvetli yağış bekleniyor.

KASTAMONU

Kastamonu'da jandarma ekipleri şehir dışından satmak için tarihi eser kaçakçılığı yapan şahısları yakaladı.

GENEL

AFAD, 2-3 Eylül tarihleri için bazı illerde sarı ve turuncu kodlu şiddetli yağış uyarısında bulundu.

ZONGULDAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmede; Marmara’nın doğusu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yağmur başlıyor.

ZONGULDAK

Küçük güreşçiler güreş meydanında hünerlerini sergilemek için toplandılar. Türkiye’nin bir çok ilinden katılan küçük güreşçiler kıyasıya mücadele edecek.

GENEL

Çorum’un Osmancık ilçesinde yolcu otobüsünün tuğla yüklü tıra çarpması neticesinde meydana gelen kazada 1 çocuk hayatını kaybederken, 9 kişi yaralandı.

GENEL

Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan Çorum Bayat Barak Köyü 1490 isimli ilanda bulunan bölge, 21 Haziran 2023 tarihinde yapılacak ihale...

KASTAMONU

 Karadeniz'de düzenlenen bölgesel istihdam fuarı ile iş veren ve işçiler sanal ortamda buluşarak görüşme imkanı sunuldu.