Düzce haberleri Haberleri

düzce haberleri haberleri ve güncel düzce haberleri gelişmeleri, düzce haberleri ile ilgili tüm video, düzce haberleri fotoğrafları ve düzce haberleri haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Düzce'nin Akçakoca ilçesi ve Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, 2024 yaz sezonu öncesi turizm ve ekonomi verileri Akçakoca Kaymakamlığında masaya yatırıldı.

DÜZCE

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Nalbatoğlu Mahallesi'nde kanala düşen bir büyükbaş hayvanın kurtarılmasını sağladı.

ZONGULDAK

Zonguldak, Düzce, Bartın, Bolu, Çankırı, Karabük, Kırıkkale için valilikten uyarı geldi.

DÜZCE

Düzce'de polis ekiplerinin titiz çalışması sonucunda tırda tespit edilen 10 göçmeni yurt dışına kaçırmak için para aldıkları belirlenen 2 şahıs...

DÜZCE

Düzce'de yaşanan yangın, bir evin yanında bulunan odunluğu küle dönüştürdü.

DÜZCE

Anadolu Otoyolu'nun Ankara istikametinde, Düzce gişeler mevkiinde meydana gelen otomobil taşıyan tırda çıkan balata yangını, büyük bir faciayı önlemek için...

DÜZCE

Hamidiye Mahallesi'nde gerçekleşen cinayet soruşturması sonucunda, Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri harekete geçti.

ZONGULDAK

Zonguldak, Düzce, Sakarya, Kastamonu, Bartın, Samsun, Giresun, Ordu, Trabzon gibi Karadeniz şehirlerinin geçim kaynağı fındık için yeni bir adım atıldı.

DÜZCE

27 Aralık 2023 tarihinde meydana gelen cinayetin zanlıları, polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı.

DÜZCE

Tarım sezonunun başlamasıyla birlikte yapılan bilinçsiz ilaçlama uygulamaları, Düzce'deki derelerde yaşayan balıkların ölümüne sebep oldu.

DÜZCE

Düzce'ye gelen Tenis Türkiye Şampiyonası sporcuları, Konuralp'in misafiri oldu.

DÜZCE

Düzce'de kavşakta iki cip kafa kafay çarpıştı. Olay yerine ekipler sevk edildi.