Eğitim Haberleri

eğitim haberleri ve güncel eğitim gelişmeleri, eğitim ile ilgili tüm video, eğitim fotoğrafları ve eğitim haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) İbni Sina Kampüsü'nde, çağdaş eğitim standartlarına uygun olarak tasarlandı.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın gözde eğitim kurumlarından Dr. Derviş Nihat Arkat İlkokulu 2/B sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Hülya Çınık ile askere kart gönderdi.

ZONGULDAK

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin okullarda yarıyıl tatili ve yıl sonu tatili öncesi başlatılan yeni dönemle ilgili bilgi verdi.

ZONGULDAK

ZBEÜ Diş Hekimliği Fakültesi, 11 Ocak 2024 Perşembe günü 'Bilimsel Araştırmalarda Mendeley ile Referans Yönetimi' konulu bir eğitim düzenledi.

KASTAMONU

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kastamonu'da bir ilkokulda öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelerek, öğretmenlerin görüş ve önerilerini dinledi.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı tarafından göreve başlayan 19 personele yönelik trafik güvenliği ve kurallarıyla ilgili eğitim semineri düzenlendi.

KARABÜK

Karabük Üniversitesi, Yükseköğretim Kurulu'nun Türkiye'deki 208 üniversiteyi 74 farklı göstergeye göre değerlendirdiği "Üniversite İzleme ve Değerlendirme Genel Raporu"nda dikkat çeken...

ZONGULDAK

İl Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda düzenlenen etkinlikte, Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Kız Meslek Lisesi) 11 ve 12. sınıf öğrencilerine...

ZONGULDAK

Öğrenim gören öğrencilere yönelik bir trafik eğitim semineri düzenledi.

ZONGULDAK

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından öncülük edilen "Türkiye Yüzyılı Din Öğretimi Zonguldak İl Çalıştayı," Zonguldak'ta gerçekleştirildi.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı'ndan bir takım eğitimler verildi.

GENEL

Eğitim harcamalarının gayrisafi yurt içi hasıla içindeki payı 2021 yılında %4,8 iken, 2022 yılında %3,9 oldu. Öğrenci başına yapılan eğitim...