Eregl Haberleri

eregl haberleri ve güncel eregl gelişmeleri, eregl ile ilgili tüm video, eregl fotoğrafları ve eregl haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Borsa İstanbul'un gözde hisselerinden Ereğli Demir ve Çelik (EREGL), yatırımcıların merakla takip ettiği bir konu haline geldi.

ZONGULDAK

Erdemir Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (EREGL) 2023 yılı olağan Genel Kurul toplantısını 28 Mart 2024 tarihinde tamamladı.

EREĞLİ

Ereğli Demir ve Çelik (EREGL) hisse senedi uzun bir süredir istikrarlı bir seyir izliyor.

ZONGULDAK

Ereğli Demir Çelik (EREGL) hisseleri, Borsa İstanbul'un önde gelen şirketlerinden biri olarak dikkat çekiyor.

ZONGULDAK

Borsa İstanbul'da geçen hafta sonuçlarında görülen %3,57'lik düşüş ve dalgalı seyir, yatırımcıları endişelendirirken uzmanlar uyarılarda bulundu.

ZONGULDAK

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü tarafından 15 Mart 2024 tarihinde internet sitesinden açıklamalarda bulunuldu.

ZONGULDAK

ERDEMİR, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı son açıklamada, Peletleme Tesisi Yatırımı'nda önemli gelişmelerin yaşandığını duyurdu.

ZONGULDAK

EREGL, 13 Mart 2024 tarihinde KAP yaptığı bildirimde, Peletleme Tesisi Yatırımı'nda yaşanan gelişmeler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

ZONGULDAK

Erdemir Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (EREGL) için aracı kurumlar tarafından yapılan hedef fiyat açıklamaları devam ediyor. İşte detaylar...

ZONGULDAK

Ereğli Demir ve Çelik (EREGL), geçtiğimiz dönemdeki yükselişleriyle adından sıkça söz ettirmiş bir Türk sanayi devi.

ZONGULDAK

ERDEMİR dünkü yükselişin ardından BİST100 endeksi, 8 Aralık gününde %0,82'lik bir düşüş yaşayarak satış baskısı altında kaldı.