Ereğli haberleri Haberleri

Ereğli haberleri haberleri ve güncel Ereğli haberleri gelişmeleri, Ereğli haberleri ile ilgili tüm video, Ereğli haberleri fotoğrafları ve Ereğli haberleri haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, 15 Nisan'da başlayan endüstriyel balıkçılık av yasağının ardından olta balıkçıları harekete geçti.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde geçen yıl 19 Kasım'da meydana gelen Kafkametler kuru yük gemisi faciasının ardından kaybolan 7 mürettebatın arama çalışmaları...

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan Kübra Y. için arama çalışması başlatıldı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde tek taraflı bir motosiklet kazasında bir kişi yaralandı.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, polis teşkilatının 179. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.

ZONGULDAK

Ereğli ilçesinde geçen yıl 19 Kasım'da batan kuru yük gemisi Kafkametler'in kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları hala devam ediyor.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, Orhanlar Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda seyir halindeki bir motosikletin sürücüsü, ani fren yapması sonucu kontrolü kaybederek yaralandı.

ZONGULDAK

Kdz. Ereğli ilçesinde, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla bir tören düzenlendi. Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen etkinlikte, çok sayıda avukat bir...

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen ve iki motosiklet sürücüsünün kafa kafaya çarpıştığı kaza anı, güvenlik kamerasına yansıdı.

ZONGULDAK

Görevli olduğu okulda kalp krizi geçirerek vefat eden Kdz. Ereğli Belediyesi CHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Hüseyin Çakır için belediye...

ZONGULDAK

İYİ Partililer ile AK Partililer arasında arbede yaşandı. Olay yerine ekipler sevk edildi.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Ereğli ilçesinde operasyon gerçekleştirildi.