Etkinlik Haberleri

Etkinlik haberleri ve güncel Etkinlik gelişmeleri, Etkinlik ile ilgili tüm video, Etkinlik fotoğrafları ve Etkinlik haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteğiyle bu sene 4 bin 660 gencin ücretsiz spor okullarından...

ZONGULDAK

Zonguldak’ta sahil bandında etkinliklerde 3 yaşındaki bir çocuk kayboldu.

ZONGULDAK

Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından sahil bandında etkinlik düzenlendi.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın ilçesinde bisiklet turizminin ve etkinliklerinin geliştirilmesi amacıyla bir bisiklet etkinliği düzenlenecek.

DÜZCE

Düzce Belediyesi, Ramazan ayı boyunca düzenlediği etkinliklerle şehri hareketlendiriyor.

ZONGULDAK

Alaplı AK Parti Teşkilatı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü coşkuyla kutladı.

ZONGULDAK

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, kadınların yaşamlarına değer katan, güç veren ve ilham kaynağı olan tüm kadınları selamlayarak onların gününü...

ZONGULDAK

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kültürel anlamda dopdolu bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

KARABÜK

Karabük'te Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte engelli bireylerin sergilediği performans büyük beğeni topladı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta kitap günleri başlıyor. Demirpark AVM'de gerçekleşecek kitap günlerinin gelirleri öğrencilere ve ihtiyaç sahiplerine gidecek.

ZONGULDAK

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan yaptığı açıklama ile Demir Park Avm’de yapılacak kitap günleri  etkinliğine devam etti. 

ZONGULDAK

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Cumhuriyetin yüzüncü yılı kapsamında tarafından Sporcu Fabrikasında kan bağış etkinliği düzenlendi.