Gündem haberleri Haberleri

gündem haberleri haberleri ve güncel gündem haberleri gelişmeleri, gündem haberleri ile ilgili tüm video, gündem haberleri fotoğrafları ve gündem haberleri haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


GÜNDEM

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte, Müslümanlar hem kurbanlık arayışlarına başladı hem de vekaletle kurban kesme ibadetini gerçekleştirmenin yollarını araştırmaya başladılar.

GÜNDEM

Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Cihan Kolivar, ekmek fiyatlarının yakın zamanda artabileceğini belirtti.

GÜNDEM

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde sandık görevlilerinin, seçimde gösterdikleri çaba karşılığında hak ettikleri ücretlerinin ödenmediği iddia edildi.

ZONGULDAK

Türkiye'de turizm geliri ve giderine ilişkin revizyon çalışmaları sonuçlandı. Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Karabük, Bolu gibi turizm şehirleri, turizm gelirleri tablosunda...

ZONGULDAK

Yaygın olarak tüketilen bir rakı grubunun ürünlerine bugünden itibaren geçerli olmak üzere yüzde 11 oranında zam yapıldı.

GÜNDEM

Gece yarısından itibaren motorine gelen indirim, akaryakıt fiyatlarına yansıdı.

GÜNDEM

Temmuz döneminde gerçekleşecek olan zamlar öncesinde, merakla beklenen enflasyon rakamları ve maaşlardaki artışlar gündemdeki yerini koruyor.

GÜNDEM

Yargıtay'ın emsal kararı, emekli maaşını kredi borcu ödemeleri için kullananları yakından ilgilendiriyor.

GÜNDEM

Vergi artışları gerekçesiyle fiyatlarının yükseltilmesine itiraz eden vatandaş şirketle yaşadığı anlaşmazlık sonrasında hukuki mücadelesini kazandı.

GÜNDEM

Yerel seçim etkisiyle bayilerde yoğunluk artarken, otomobil almak isteyenler son fırsatları değerlendirmeye çalıştı.

GÜNDEM

Bugün itibarıyla, emeklilerin 3 bin liraya çıkartılan bayram ikramiyeleri dağıtılmaya başlıyor.

GÜNDEM

22 yaşındaki Zeynep Çelik Türkiye’nin en genç belediye başkanı oldu.