Gurbetci Haberleri

gurbetci haberleri ve güncel gurbetci gelişmeleri, gurbetci ile ilgili tüm video, gurbetci fotoğrafları ve gurbetci haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Almanya'nın Dortmund Hamm şehrinde yaşayan gurbetçi Mesut'tan, gurbetçilere çağrı! "Böyle bir hizmet varken 300-400 km ileriye gitmek akıl işi değil"

ZONGULDAK

Almanya'nın Dortmund şehrinde yaşayan gurbetçi Mesut, Almanya'da yaşayanlara çağrı "Antalya'yı değil bir de burayı görün!"...

ZONGULDAK

Zonguldak, Bartın, Karabük ile Almanya'da yaşayan bölge insanına hitap eden Zonguldak Havalimanında bagaj krizi çıktı.

GENEL

Almanya'ya seyahat eden evli çiftin çantasına el konuldu.

ZONGULDAK

Zonguldak’tan Almanya'ya yapılan doğrudan seferlerde yolcuların geç kaldıklarında kavga çıkarttıkları ifade edildi.

GENEL

Bu yıl Türkiye’ye gelen gurbetçilerin sayısı zirveye ulaştı.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta gelen son kafile gurbetçilerin kente gelmesiyle birlikte çarşılarda hareketlilik yaşandı.

GÜNDEM

Almanya’daki gurbetçileri yeni uygulama geliyor. Türkiye ve Almanya arasında yapılan anlaşmaya göre gurbetçilerin hesap bilgilerine ulaşılabilecek.

GÜNDEM

Türkiye'ye gezmeye gelen gurbetçi aileler Türkiye özlemiyle hasret çekiyor. Avrupa'da çektikleri zorlukları anlatan gurbetçiler "Avrupa'da köle gibiyiz" dedi.

GÜNDEM

Almanya'dan tatil için Türkiye'ye gelen gurbetçi gence, 6 kişi sopayla saldırdı. Çevredekilerin engelleme çalışmasına rağmen gözü dönen grup durmadı.

ZONGULDAK

Zonguldaklı gurbetçi futbolcu Galatasaray ile anlaşmaya vardı. İmzalar atılıyor.

KARABÜK

Tatil için Almanya'dan Karabük'e gelen gurbetçi aile her sene yaptığı çevre temizliği etkinliğini bu yılda devam ettirdi.