Hollanda Haberleri

Hollanda haberleri ve güncel Hollanda gelişmeleri, Hollanda ile ilgili tüm video, Hollanda fotoğrafları ve Hollanda haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

18-19 Ocak 1931 tarihinde meydana gelen büyük fırtına, Zonguldak'ı vurarak limanda büyük bir faciaya neden oldu. 

ZONGULDAK

18-19 Ocak 1931 tarihinde meydana gelen büyük fırtına, Zonguldak'ı vurarak limanda büyük bir faciaya neden oldu. 

ZONGULDAK

Zonguldak Liman inşaatında malzeme taşıyan Hollandalılar Karadeniz'in hırçınlığı ile karşılaştı. 1950 yılında Zonguldak Limanı'na Hollanda'dan mal taşıyan yük gemisi fırtınaya...

DÜNYA

İsrail'in Filistin'deki soykırımına en net tepki Hollanda'dan geldi. Hollandalı 700 avukat. İsrail’e "Savaş suçuyla yargılansın" çağrısında bulundu.

ZONGULDAK

Yıllardır İmza Gazetesi'nde yazılarını kaleme alan Mehmet Çelik'in kızı Zonguldak'ı Hollanda'da gururlandırdı.

GENEL

İsrail ile Filistin arasındaki savaşa ve İsrail’in, Filistinlilerin insani ihtiyaçlarını kesmesine Hollanda parlementosunda tepki geldi.

ZONGULDAK

Zonguldak Havalimanı'ndan yıllardır Almanya'nın çeşitli kentlerine yolcu taşıyan Corendon Airlines uçak filosunu yeniliyor.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bulunan Zonguldak Havalimanı Batı Karadeniz'de bulunan Zonguldak, Bartın ve Karabüklü vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak için var. Zonguldak havalimanı...

ZONGULDAK

ZBEÜ Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin Avrupa Birliği Projesi kabul edildi.

DÜNYA

Türkiye, turistleri taşıyan kruvaziyer gemilerinin gelmesi İstanbul, İzmir ve Muğla gibi şehirlere gelmesi için çırpınıyor.

DÜNYA

Başbakan Mark Rutte, ülkeye gelen göçmen sayısını 200 ile sınırlandırmak istemiş, kabul edilmemesi halinde hükümeti düşürmekle tehdit etmişti.

GENEL

Özgürlük Partisi'nin Lideri Geert Wilders, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verenlerin ülkeyi terk etmesini istedi.