İngiltere Haberleri

İngiltere haberleri ve güncel İngiltere gelişmeleri, İngiltere ile ilgili tüm video, İngiltere fotoğrafları ve İngiltere haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


BARTIN

Bartın Üniversitesi, ABD üniversitelerinde başlayan Gazze'ye destek eylemlerine destek verdi. Bartın Üniversitesi, Columbia Üniversitesi'nin eylemlerine destek verirken, Harvard Üniversitesi'ne tepki...

GÜNDEM

Kraliyet ailesi açıklama yapacak. Açıklamanın İngiltere Prensesi Kate Middleton yahut İngiltere Kralı 3. Charles hakkında olduğu iddia edildi.

SPOR

İngiltere Premier Ligi, Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga, Avrupa Süper Ligi’ne karşı olduklarını açıkladı.

GENEL

İngiltere’deki Oxford Üniversitesi’nin çalışmalarını desteklediği “Our World in Data” platformuna göre dünyanın en yaşlı ve genç nüfusuna sahip ülkeleri belirlendi.

ZONGULDAK

Zonguldak Havalimanı'ndan yıllardır Almanya'nın çeşitli kentlerine yolcu taşıyan Corendon Airlines uçak filosunu yeniliyor.

ZONGULDAK

Ilgaz İlçesi Kaymakamı Muhammed Evlice vekaleten getirildiği Devrek Kaymakamlığı'na başladı.

DÜNYA

Biyogaz tesisine düşen yıldırım sonucu patlama meydana geldi. Patlamanın ardından tesiste yangın çıktı.

BARTIN

Londra merkezli uluslararası yükseköğretim derecelendirme kuruluşu Times Higher Education (THE) her yıl olduğu gibi bu yıl da en iyi üniversiteleri...

ZONGULDAK

Covid-19 varyantı Eris virüsünün Avrupa’da görülmesinden sonra ve Zonguldak, Bartın, Karabük illerinde hastalıkların artmasından sonra endişeler arttı.

DÜNYA

"Yerde hareket etmeden yatan insanlar" olduğu ihbarı üzerine olay yerine giden polis, gördükleri karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.

DÜNYA

20 yılda 7 ayrı kılığa bürünüp 4,5 milyon sterlinlik vurgun yapan Jody Oliver isimli dolandırıcı İngiltere’nin gündemine oturdu.

SAĞLIK

Doğum yapamayan kadınlar için bir ilk ve bir dönüm noktası... İngiltere'de gerçekleşen ilk rahim naklinde, bir kadın, 17 saatlik kritik...