İş başvurusu Haberleri

İş başvurusu haberleri ve güncel İş başvurusu gelişmeleri, İş başvurusu ile ilgili tüm video, İş başvurusu fotoğrafları ve İş başvurusu haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ÇAYCUMA

İŞ-KUR tarafından Çaycuma’da tekstil firmasında çalıştırılmak üzere kadın-erkek işçi alımı yapılacak.

GENEL

Çiftçilik ve tarım sektörüne önemli destekler sağlamayı hedefleyen Tarım ve Orman Bakanlığı, bin 500 kişilik yeni istihdam olanağı sunuyor.

GENEL

Ticaret Bakanlığı, 328 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Bakanlık, alım süreci ve başvuru detayları hakkında bilgilendirme yaptı.

GENEL

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, büyüyen kadrosuna 195 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu

ZONGULDAK

Zonguldak'ın ilçesinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı için işçi alımı ilan formu yayımladı.

BARTIN

Bartın'ın Amasra İlçesi Belediyesi iki kişiyi zabıta memuru olarak istihdam etmek üzere alım yapacağını duyurdu.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Göbü-Kurtköy'de bulunan maden ocağına maden işçisi alınacağı duyuruldu. İşte başvuru şartları...

GENEL

İstanbul Üniversitesi, Onkoloji Enstitüsü ve Açık-Uzaktan Eğitim Fakültesi bünyesinde çalıştırmak üzere 46 personel alımı yapacak.

ZONGULDAK

Gelir İdaresi Başkanlığı Zonguldak, Karabük, Bolu, Düzce, Giresun, Ordu, Rize, Sinop, Trabzon dahil olmak üzere birçok ilde ve ilçelerde toplam ...

GENEL

Adalet Bakanlığı 150 idare memuru alacağının duyurusunu yaptı. Duyuru Ceza ve Tevlifevleri Genel Müdürlüğü sayfasından yayımlandı.

GENEL

Sosyal Güvenlik Başkanlığına memur alım yapılacağı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte SGK'ya memur alımının şartları...

GENEL

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesine temizlik görevlisi alınacağı açıklandı. Temizlik görevlisi iş başvurusu nereden yapılacak?