Iş Haberleri

iş haberleri ve güncel iş gelişmeleri, iş ile ilgili tüm video, iş fotoğrafları ve iş haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Türkiye Taşkömürü Kurumu(TTK)Armutçuk müessesende meydana gelen iş kazasında bir işçi yaralandı.

ZONGULDAK

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli Fevkani köprüsü yıkımında gider kalemlerinin fazla gösterildiğini iddia ederek büyük bir iş bilmezlik...

GENEL

Tarım ve Orman Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında görevlendirmek üzere Bakanlık Tarım ve Orman Uzman yardımcısı, tarım işçisi ve diğer...

ZONGULDAK

Türkiye Taşkömürü Kurumu(TTK)meydana gelen iş kazasında Zeki Demir isimli maden işçisi yaralandı.

ZONGULDAK

Hazine ve Maliye Bakanlığı, bünyesine 400 Defterdarlık Uzman Yardımcısı ile 40 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcısı alımı yapacak.

ZONGULDAK

Devrek Belediyesi ve TÜM BEL-SEN arasında gerçekleşen toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sona erdi.

ZONGULDAK

TTK'da işe başlamak için gün sayan Zonguldak, Bartın ve Karabüklü madenci adaylarının nerede iş başı yapacakları dün yayımlanmıştı.

GENEL

Yurt dışında çalışma hayali kuranlar için Almanya, 2024 yılında işçi alımı yapacak ve en çok aranan sektörleri belirledi.

ZONGULDAK

Tüm Bel-Sen Zonguldak Şubesi, Muslu Belediyesi ile 2024 yılına yönelik kamu çalışanları lehine önemli bir toplu iş sözleşmesi imzaladı.

ZONGULDAK

Özel maden ocağında meydana gelen iş kazasında Ferdi Ö. isimli madenci hayatını kaybetti.

ZONGULDAK

Zonguldak Merkez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na 2 büro personeli, 1 sosyal yardım ve inceleme personeli alınacak.

ZONGULDAK

Türkiye Taşkömürü Kurumu(TTK) Türkiye Taşkömürü Kurumu(TTK) kuradan ismi çıkan 2 bin işçinin iş başı yapacağı tarih belli oldu.