Karabük haberleri Haberleri

Karabük haberleri haberleri ve güncel Karabük haberleri gelişmeleri, Karabük haberleri ile ilgili tüm video, Karabük haberleri fotoğrafları ve Karabük haberleri haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


KARABÜK

Karabük'te, Yenimahalle Umut Sokak'ta bulunan bir müstakil evde heyelan meydana geldi.

KARABÜK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 yıllık dönemde Türkiye'nin ekonomik büyüklüğünü üç katına çıkardıklarını ve önümüzdeki süreçte bu büyümeyi iki kat...

KARABÜK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin son 21 yılda üç kat büyüdüğünü ve önümüzdeki dönemde bu büyümeyi ikiye katlayacaklarını açıkladı.

KARABÜK

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (KRDMD), Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı bildirimde, Nisan-Haziran 2024 dönemi için ürün satışıyla...

KARABÜK

Mart ayının etkisiyle Karabük'ün yüksek kesimlerinde kar yağışı, ormanları ve çiçek açan meyve ağaçlarını beyaz bir örtüyle kapladı.

KARABÜK

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Safranbolu ilçesi, sabah erken saatlerde kar yağışıyla beyaz bir örtüyle kaplandı.

KARABÜK

Karabük'te yolcu taşıyan minibüs direksiyon hakimiyetini kaybederek bahçe duvarına çarptı.

KARABÜK

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9 yıl aradan sonra Karabük’e gelecek.

KARABÜK

Karabük'te düzenlenen Okul Sporları Masa Tenisi Yıldızlar Türkiye Birinciliği müsabakaları, ikinci gününde de büyük bir heyecana sahne oluyor.

KARABÜK

Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yol kontrolü esnasında durdurdukları bir araçta önemli miktarda uyuşturucu hap ele geçirdi.

KARABÜK

Karabük'te, bir genç üst geçidi kullanmayarak yoldan geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı.

KARABÜK

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde yaşanan acı olay cinayetle sonlandı. Cinayet anı kameralara yansıdı.