Kdz ereğli Haberleri

Kdz ereğli haberleri ve güncel Kdz ereğli gelişmeleri, Kdz ereğli ile ilgili tüm video, Kdz ereğli fotoğrafları ve Kdz ereğli haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Madende yaşanan göçükten 6 madenci sağ çıkarılırken bir maden işçisinin vefat ettiği öğrenildi.

EREĞLİ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir zam daha geldi. Kdz. Ereğli Belediye meclisinde onaylanan zamla 15 li olan otopark ücreti 20 liraya...

EREĞLİ

Kamyon ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı. Sıkışan sürücüye dakikalarca kurtarma çalışması yaptılar. Ekipler zamanla yarıştı.

ZONGULDAK

CHP Zonguldak Milletvekili Op. Dr. Eylem Ertuğrul’un Ereğli'de Özel Echomar Hastanesi’nde işe başlaması tartışma konusu oldu.

ZONGULDAK

CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ ERTUĞRUL, Alemdar Gemisi için kanun teklifi verdi.

ZONGULDAK

Merih Şuğle Ortaokulu Müdürü Üçler Sarıkaya, Pusula Gazetesi’nde kendisi hakkında yayınlanan yazı ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

ZONGULDAK

Kdz. Ereğli ilçesi mülki sınırları içerisinde yapılan aramada kenevir bitkisi ve kubar esrar ele geçirildi.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde çırpınarak boğulma tehlikesi geçiren gencin durumu ağır olduğu belirtildi. Boğulma vakalarının her geçen gün arttığı ifade edildi.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Hisararkası mevkisinde kimliği belirsiz bir kişi intihara kalkıştı.

ZONGULDAK

Kdz. Ereğli’de 10 kişi tavuk dönerden zehirlenip hastanelik oldu. Çarşı merkezinde bir dönercide yemek yedikleri belirlendi.

ZONGULDAK

Kdz. Ereğli'de çadır ve barakalar, polis ve zabıta eşliğinde Kdz.Ereğli Belediyesi ekipleri tarafından kaldırıldı.

EREĞLİ

Ereğli ilçesinde meydana gelen yangında itfaiye erleri iş yerindeki alevleri araçlara sıçramadan söndürerek bir facianın önüne geçti.