Kozlu belediyesi Haberleri

Kozlu belediyesi haberleri ve güncel Kozlu belediyesi gelişmeleri, Kozlu belediyesi ile ilgili tüm video, Kozlu belediyesi fotoğrafları ve Kozlu belediyesi haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


KOZLU

Kozlu Belediyesi tarafından sünnet olmayan ve sünnet yaşına gelen Kozlulu çocuklar için toplu sünnet şöleni düzenleniyor.

KOZLU

Vatandaş, Kozlu Belediye otobüslerinde ''Engelli, yaşlı, hamile ve bebek arabalı kişilere öncelik veriniz” levhası bulunmadığını belirterek mağduriyet yaşadıklarını aktardı.

KOZLU

Kozlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Kozlu sahilinde düzenleme çalışmaları başlatıldı.

ZONGULDAK
KOZLU

Başkan Ali Bektaş, Kozlu'da yapımına devam edilen projelerin kısa süre içerisinde biteceği bilgisini aktararak çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirtti

KOZLU

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Askeritepe ve Güney Mahallesi 2. Etap yeni mezar yeri yapım çalışmalarının planlı bir şekilde devam...

ZONGULDAK

Zonguldak Kozlu Belediyesi vatandaş için mesire alanında uyarı tabelaları konuldu.

ZONGULDAK

Zonguldak Kozlu sahilinde temizlik ekipleri yaz mevsiminin gelmesiyle sahili temizleme çalışmalarına başladı.

KOZLU

Yapılması planlanan 1500 Kişilik Kapalı Spor Salonu ihalesinin yapıldığını ve yapımına başlandığı duyuruldu.

KOZLU

Kozlu Anadolu Lisesi öğrencileri, Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında çöp yığını olan Kozlu sahilinde çevre temizliği yaptılar.

KOZLU

Kozlu Belediye personeli Feyyaz Bozkurt'un başlattığı kampanya kapsamında toplanan 400.000 mavi kapakla engellilerin tekerlekli sandalye ihtiyaçları karşılandı.

ZONGULDAK

Kozlu ilçesinde sahildeki tuvaletin yanındaki rögar kapağı açık bırakıldı. Binlerce çocuğun geçtiği alandaki rögarın cana zarar gelmeden kapatılması isteniyor.