Kura Haberleri

kura haberleri ve güncel kura gelişmeleri, kura ile ilgili tüm video, kura fotoğrafları ve kura haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Türkiye Taşkömürü Kurumu(TTK)kura çekimine Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar’ın yanı sıra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ında katılacağı öğrenildi.

ZONGULDAK

Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) işçi alımının, Youtube hesabından canlı yayınlanacağı bildirildi.

ZONGULDAK

 Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda 13 Ekim'de 500 işçi için kura çekilecek. TTK'da sorun olan yabancı uyruklu iş başvurusuna müdahale edildi.

ZONGULDAK

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz TTK işçi alımı başvurularının tamamlandığını ve sırada kura olduğunu açıkladı.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'nde çalışacak 10 personel belirlendi.

ZONGULDAK

Toplum Yararına Programlar kapsamında okullarda bakım onarım ve temizlik çalışmalarında görevlendirilmek üzere 405 kişinin kurası çekildi.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta uzun zamandır beklenen işçi alımının 1 Eylül 2023 tarihinde noter huzurunda kurayla yapılacağını belirtildi.

KARABÜK

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), işçi kadrosunda ekleme yapacak olan 300 kişi çekilen kura ile belirlendi.

GENEL

Sel felaketinde ev ve işyerleri zarar gören hak sahipleri için TOKİ tarafından ikinci kuralar çekildi.

ZONGULDAK

Türkiye Taşkömürü Kurumu’nun (TTK) tarafından alınacak olan 10 işçi için kura çekimi Kozlu'da gerçekleştirildi.

GENEL
EREĞLİ