Lig Haberleri

Lig haberleri ve güncel Lig gelişmeleri, Lig ile ilgili tüm video, Lig fotoğrafları ve Lig haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak Kömürspor Türkiye Futbol Federasyonuna ödeyeceği 3 Milyon TL’yi hala bulamadı. Kömürspor yarın akşama kadar bu parayı ödeyemezse lige katılamayacak.

ZONGULDAK

Ligden çekilme kararı olan Alaplı Belediyespor’da yaşanan gelişmelerle birlikte Bölgesel Amatör Lige devam kararı çıkacağı öğrenildi.

ZONGULDAK

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Zonguldakspor’a herkesin sahip çıkması gerektiğini söyledi.

ZONGULDAK

Kozlu Belediyespor’un Bölgesel Amatör Ligden çekildiği öğrenildi.

ZONGULDAK

Zonguldaklı tecrübeli teknik adam Cahit Terzi, Bölgesel Amatör Lig takımı Ereğli Belediyespor ile el sıkıştı.

ZONGULDAK

Galatasaray’ın ligin bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilam etmesinin ardından sarı kırmızılı taraftarlar sokaklara döküldü.

SPOR

Büşra Akın Zonguldak 2'inci Amatör Lig Kilimli Grubu'nda şampiyon olarak 1'inci Lig'e yükselen Göbü Gençlikspor, kupayı Büşra Akın’ın mezarına getirdi.

SPOR

Kozlu Belediyespor, Kilimli Belediyespor’u 30'da Yunus Emre Mest'in attığı golle 1-0 yenerek yeniden BAL'da mücadele etme hakkı kazandı.

SPOR

Temsilcimiz Ereğli Belediyespor, play-off ‘un ilk maçında 1-1 berabere kaldığı Amedspor’a rövanş maçında 1-0  mağlup oldu ve play-off’tan elendi. 

SPOR

Kadınlar Futbol Süper Lig’de play off ilk maçında Şehit Vefa Karakurdu Beyçayır Stadı’nda konuk ettiği Amed Spor ile 1-1 berabere...

SPOR

“Yaşanan olayların stresinin tetiklediği sağlık sorunlarımı dikkate alarak, doktorumla birlikte aldığım karar neticesinde spordan bedenen uzaklaşıyorum.” diyen Akınspor Onursal Başkanı...

SPOR

Bölgesel Amatör Lig'de grup liderleri arasında oynanması planlanan play-off maçları iptal edildi. TFF 12 lideri de 3. Lig'e doğrudan alma...