Malatya Haberleri

Malatya haberleri ve güncel Malatya gelişmeleri, Malatya ile ilgili tüm video, Malatya fotoğrafları ve Malatya haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


GÜNDEM

AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi.

GENEL

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) resmi sosyal medya hesabından 10:55'te 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

ZONGULDAK

Zonguldak, Düzce, Sakarya, Kocaeli, Bartın, Karabük ve Kastamonulu vatandaşın ekmek teknesi olan tarım ürünü kestanenin sahtesini piyasaya sürdüler.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de Ak Parti grup toplantısında İsrail-Filistin savaşı ve depremden etkilenen bölgeler hakkında konuştu.

GENEL

Evlilik kredisi nedir, nasıl alınır ve kimler yararlanabilir? Bu soruların cevaplarını bu yazıda bulabilirsiniz. Evlilik kredisi, evlenmek isteyen gençlere devlet...

ZONGULDAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü vatandaşı uyardı. 15 il için sağanak yağış, fırtına uyarısı yapılarak turuncu ve sarı alarmı verildi.

GENEL

Türkiye sarsılmaya devam ediyor. AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Malatya'nın Pütürge ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana meydana geldi.

GÜNDEM

44 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda 176 şüpheli gözaltına alındı, 1 ton 100 kg uyuşturucu ele geçirildi.

ZONGULDAK

Zonguldak Havalimanına bu sefer de organ nakli için uçak indi. İnen uçağın Malatya'ya gideceği öğrenildi.

ZONGULDAK

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ Silahlı Terör Örgütü Soruşturmaları kapsamında, 2016 yılından itibaren firar olarak aranan örgüt üyeleri belirlendi.

GENEL

6 Şubat günü yaşanan depremde 11 il etkilenmişti. Yaşanan depremler öğrencilerin ara tatilinin son bulacağı gün gerçekleşmişti. Yeni eğitim-öğretim yılı...

GENEL

Şarampole devrilen otomobildeki sürücü Hasan (53), eşi Zemzem (46) ve çocukları Yağız (7) ile Mehmet Eren Çiftçi (4), hayatını kaybetti.