MESAJ Haberleri

MESAJ haberleri ve güncel MESAJ gelişmeleri, MESAJ ile ilgili tüm video, MESAJ fotoğrafları ve MESAJ haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, “Zonguldak’ta kırılan kalpleri onaracağız. Gönüllere girdikten sonra oylarına talip olacağız. Biz bunu gerçekten...

ZONGULDAK

Türk Kızılay Zonguldak Şubesi kan stoklarının kritik seviyenin altında olduğunu açıkladı.

ZONGULDAK

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, yayınladığı yeni yıl mesajında dünya, Türkiye ve Zonguldak için önemli temennilerde bulundu.

ZONGULDAK

Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol ve Saadet Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Cem Dereli Ankara’dan Zonguldak’a mesaj gönderdi.

ZONGULDAK

Liseler arası futbol müsabakalarında Devrek Anadolu Lisesi oyuncuları İsrail’in Filistin’e yapmış olduğu zulme tepki göstermek amacıyla maça yüzlerine kırmızı boya...

ZONGULDAK

Zonguldak Kömürspor’da şampiyonluklar yaşayan ve Kömürspor’un eski kaptanı Mert Caymaz Kömürspor’a dönüp dönmeyeceği konusunda açıklama yaptı.

ZONGULDAK

Başkent Elektrik vatandaşlar mesaj atarak ilimizi etkisi altına alacak fırtına öncesinde 500 personel ve 200 araçla önlem aldıklarını açıkladı. 

ZONGULDAK

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Ali Osman Yılmaz ve Gülcan Yılmaz'ın oğlu Yunus, Ömer Faruk ve Ayşe Önal'ın...

ZONGULDAK

Afad tarafından yarın ilimizde beklenen kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle vatandaşlara tedbir almaları amacıyla mesaj gönderildi. 

ZONGULDAK

Zonguldak Kızılay Kan Merkezi gönüllü kan bağışcılarına mesaj göndererek gönüllü kan bağışında bulunmaya davet etti. 

ZONGULDAK

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’la yaşadığı polemikle gündeme gelen AK Parti Meclis Üyesi Aydın Arıcı sosyal medyadan paylaşımda bulundu.

ZONGULDAK

Halk Oyunları yeni dönen öncesinde birlik beraberlik kahvaltısı düzenledi.