TFF 2.Lig Beyaz Grup'un 37.haftasında Ankaraspor ile Nazilli Belediyespor arasında oynanan ve şut atılmadan 0-0 tamamlanan mücadelenin ardından küme düşmesi kesinleşen Zonguldak Kömürspor'da gözler TFF'ye dönmüştü.

Müsabakayla ilgili soruşturma başlatan federasyon, Ankaraspor-Nazilli Belediyespor karşılaşmasını incelemek üzere Hukuk Kurulu'nu görevlendirmiş akabinde çalışmalarını tamamlayan Hukuk Kurulu'nun dosyayı Etik Kurulu'na aktardığı öğrenilmişti.

NAZİLLİ BELEDİYESPOR, "TFF'DEN KULÜBÜMÜZE GELEN BİR YAZI YOKTUR"
Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Şahin Kaya, dün akşam saatlerinde yaptığı basın açıklamasında, "'Ankaraspor ile oynadığımız, sözde şikeli maç için 'Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 'den açıklama geldi' vb haberlerine inanmayın. Zonguldak basınının gündemde tutmak için yaptığı algı operasyonundan başka birşey değildir." ifadelerini kullandı.

TFF, ZONGULDAK'I OYALIYOR MU?
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'nin durumu Hukuk Kurulu'na aktardığı ve oradan da Etik Kurulu'na sevk edildiği öğrenilmişti.

Ayrıca durumun Etik Kurulu'na sevk edildiğini Zonguldak Kömürspor resmi hesabı da açıklamıştı.

Bugüne kadar hiçbir açıklama yapmayan TFF gerçekten bu dosya üzerinde çalışıyor mu yoksa Zonguldak Kömürspor camiasını oyalamak için yapılan bir hamle mi?

HABER: Emre Sezer

Zonguldaklı minikler Kırıkkale’de Zonguldak’ı gururlandırdılar! Zonguldaklı minikler Kırıkkale’de Zonguldak’ı gururlandırdılar!