Muammer Avcı Haberleri

Muammer Avcı haberleri ve güncel Muammer Avcı gelişmeleri, Muammer Avcı ile ilgili tüm video, Muammer Avcı fotoğrafları ve Muammer Avcı haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, saha çalışmalarını Gökçebey ve Devrek'te sürdürdü.

ZONGULDAK

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, seçim çalışmaları için gitti Devrek ilçesinde kaybolmaya yüz tutmuş demirci ustalığına soyundu.

ZONGULDAK

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı’nın, hayata gözlerini yuman halası Sabriye Avcı, sonsuzluğa uğurlandı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın bir ilçesindeki belde, doğal gaz konforuna kavuşuyor. Beldeye yönelik altyapı çalışmaları kapsamında boruların gelmesiyle birlikte doğal gaz projeleri hayata...

ZONGULDAK

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı sosyal medya hesaplarından, Atatürk Devlet Hastanesi ile ilgili olarak önemli bir müjde paylaştı.

ZONGULDAK

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, seçim çalışmaları kapsamında Çaycuma’nın Karapınar ve Nebioğlu beldelerinde seçim ofisi açılışlarına katıldı.

ZONGULDAK

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer AVCI, Zonguldak’ın önemli sorunlarından olan mülkiyet sorunun çözümü kapsamında açıklamalarda bulundu.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta hayaldi adım adım gerçekleştiriliyor, dile kolay 100 yıllık kanayan yara mülkiyet sorununa devrim niteliğinde hamlelerle neşter vurularak 41 bin...

ZONGULDAK

Zonguldak'ın siyasi arenasında bugün gerçekleştirilen Ömer Selim Alan'ın lansman toplantısı, kulislerde fısıltıya dönüşen bir konuşma ile gündeme oturdu.

DEVREK

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde gerçekleştirilen AK Parti seçim bürosu açılışında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, millete yapılan hizmetlere karşı çıkanları hedef alarak...

ZONGULDAK

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı’dan sağlık alanında önemli müjde geldi.

ZONGULDAK

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Turistik Karaelmas Turizm Ekspresi seferlerinin ne zaman başlayacağını açıkladı.