Mustafa emen Haberleri

mustafa emen haberleri ve güncel mustafa emen gelişmeleri, mustafa emen ile ilgili tüm video, mustafa emen fotoğrafları ve mustafa emen haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldakspor'un efsane isimlerinden "Tilki Vehbi" lakablı Vehbi Günay hayatını kaybetti. Günay'ı geçen sene Mustafa Emen Giresun'da ziyaret etmişti.

GENEL

Giresun'da fındık zamanına gelen asker uğurlamasında bir başka coşku yaşanıyor. Şehir dışından gelen akrabaların katılmasıyla kalabalıkla coşku doruğa çıkıyor.

ZONGULDAK

Karaelmas Gazeteciler Derneği ve Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti iş birliği ile Gazipaşa Caddesinde kan bağışı etkinliği düzenlendi.

SPOR

Yeni sezon hazırlıklarına yeni teknik direktör Mustafa Özer nezaretinde Kemal Köksal Stadında devam eden Zonguldak Kömürspor’da sıkıntılar devam ediyor.

ÇAYCUMA

Çaycuma’da gazetecilik yapan Ercan Karakuş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda duygusal bir yazı yazmış.

ZONGULDAK

İnsandan daha sadık oldukları söylenen ve kontrol atında oldukları zaman gerçekten sevmeye doyamadığımız köpekler kontrol dışı kaldıkları zaman tehlikeli oluyorlar.

ZONGULDAK

Yılların kanayan yarası Lavuar alanı sonunda ihalesi yapıldı ve artık yapım çalışmalarının başlaması bekleniyor.

ZONGULDAK

KGD Başkanı ve İmza Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa EMEN bu akşam saat 20.00'de SİNYAL programı ile Kanal Z ekranlarında.

ZONGULDAK

Kilimli Belediye Başkanı Kamil ALTUN 2024 Yerel seçimlerinde yeniden Başkan adayı olacağını açıkladı.

ZONGULDAK

Karaelmas Kalkınma Derneği (KARAKDER) ve TEKDER Başkanı Metin Kara, Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) yi ziyaret ederek Başkan Mustafa Emen’e çarpıcı...

ZONGULDAK

Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) Başkanı Mustafa Emen Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

ZONGULDAK

İmza Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Emen, İnağzı sahilinin içler acısı halini görüntüleyerek yetkililere seslendi.