Ankaraspor teknik direktörü ve futbolcusu Olcay Şahan, dün oynanan Nazilli Belediyespor maçının ardından tepki yağmuruna tutuldu.

Her iki takıma da 1 puanın yaradığı mücadelede tek bir şut bile çekilmemiş olması sadece küme düşen Zonguldak Kömürspor'u değil, spor kamoyunda çeşitli iddialara yol açtı.

TEKNİK DİREKTÖRLÜĞE BÖYLE Mİ BAŞLADIN OLCAY?
Futbolculuğunda taraflı tarafsız herkesin kalbini kazanan Olcay Şahan'ın, teknik direktörlük kariyerinin ilk baharında maç sattığını iddia eden futbolseverler, "Bizim bildiğimiz Beşiktaşlı Olcay Şahan'ın şikeyle, şaibeyle işi olmaz. Kariyerine istesen de kapatamayacağın kadar büyük bir lekeyle başladın." ifadelerini kullandılar.

Sezon planlamalarını belirlediler ama karar veremediler! Sezon planlamalarını belirlediler ama karar veremediler!

MAÇIN İSTATİSTİKLERİNİN YER ALDIĞI GÖRSELDE OLCAY ŞAHAN'A GELEN TEPKİLER ŞU ŞEKİLDE;

G M R Uxm2 W Y A Adk D P
"Olcay çıkıp yapsana açıklamanı !! utanıyor musun,bütün basın sizi konuşuyor,ulan şu bir maç yüzünden ömür boyu insanlar sana şüpheyle yaklaşacak,değer mi ulan şu rezil duruma düşmeye !! Allah büyük elbet bunun bedelini de ödersiniz"

"Olcay nazilli macinda o takimin basinda olmaktan gurur duydunmu.seni severdim ama sende adam degilmissin.bir vilayetin bedduasi yeter.istifa ettde utanc icinde yasama.insan serefi için yaşar"

"Bir Zonguldaklı olarak yazıyorum sana Olcay Şahan..Aynı zamanda koyu bir Beşiktaş taraftarıyım..Beşiktaş’ta oynarken emeğine,aidiyetine saygı duyardı,lakin dünkü ama maçta yaptıklarınız size yakıştı mı kardeş ! Tek kelimeyle “ ayıp “ değil mi..Çıkarsın sahaya kazanır kaybeder"

"Karakterli Olcay Şahan!!bjknin gururu!!"

"Ya bu ankarasporun teknik sorumlusu olcay şahan değil mi"

"Olcay Şahan teknik direktörlük kariyerin bugün itibariyle sona ermiştir..Bil ki sonuca giden her yol mubah değildir..Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçı bırakın Türk futbol tarihini,Dünya Futbol tarihinin en şaibeli ve sıra dışı maçıdır,0 şut,0 pozisyon,şike sahaya yansımıştır!"

HABER: Emre Sezer