Para Haberleri

Para haberleri ve güncel Para gelişmeleri, Para ile ilgili tüm video, Para fotoğrafları ve Para haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak Merkez’e bağlı Eceler Köyü Camii'nde bulunan yardım parası çalındı.

EKONOMİ

Türkiye'de 2022 kazanç yapısı istatistikleri açıklandı. Cinsiyet ve meslek gruplarındaki farklar incelemeye alındı.

ZONGULDAK

Zonguldak Merkez’e bağlı köyde camiinde bulunan yardım parası çalındı. Parayı alan kişi, ‘Harçlık aldım abi yol parası aldım, hakkınızı helal...

ZONGULDAK

Emeğin başkenti kömür kente ‘’devasa ’’ yatırım göz kamaştırıyor.

KASTAMONU

Kastamonu'da ticaretle uğraşan 41 yaşındaki Ramazan Ahlatçıoğlu, banka hesabına yanlışlıkla gönderilen 635 bin TL yattı.

KASTAMONU

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde uyuşturucu ile mücadele için yapılan trafik denetiminde araç içine zulalanmış yüklü miktarda para el geçirildi.

ZONGULDAK

Türkiye Taşkömürü Kurumu(TTK)’da çalışan madenciler Amalebirliğinin kendilerine eksik para vermesi nedeniyle Genel Maden İşçiler Sendikasına gitti.

EKONOMİ

Enflasyonla mücadele eden vatandaş yıl başı gelmeden altın alıp, almama ikilemini yaşıyor. Peki altında düşüş mü yaşanıyor? Yoksa altında bir...

ZONGULDAK

Kilimli Belediyesi yaptığı açıklama ile 01/12/2023 tarihinden itibaren akıllı kartların aktif olacağını ve nakit para geçmeyeceği konusunda vatandaşları uyardı.

BARTIN

Bartın'da Sahil Güvenlik ekipleri kıyıya yakın yerde balık avlayan 2 tekne için toplam 231 bin 860 TL para cezası kesti.

KARABÜK

Karabük'te 30 Ekim-5 Kasım 2023 tarihleri arasında 179 sürücüye binlerce lira para cezası kesildi.

GENEL

KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK burs sonuçları açıklandı mı? KYK burs sonuçlarını nereden öğrenebilirim?