Resmi gazete Haberleri

resmi gazete haberleri ve güncel resmi gazete gelişmeleri, resmi gazete ile ilgili tüm video, resmi gazete fotoğrafları ve resmi gazete haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


GENEL

Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre TPAO Genel Müdürlüğüne Ahmet Türkoğlu getirildi.

GÜNDEM

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre Sağlık Bakanlığı'na 27 bin sözleşmeli personel alınacak.

ZONGULDAK

Tarım ve Orman Bakanlığı, bin 500 tarım işçisi alımı için Resmi Gazete'de ilan yayımladı.

GÜNDEM

Resmi Gazete'de 7 Şubat 2024 tarihli kararlar, tebliğler ve yönetmelikler yayımlandı... İşte 7 Şubat 2024 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan kararlar...

ZONGULDAK

170 bin Zonguldaklı emeklinin beklediği haber Resmi Gazete’de yayımlandı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta yaklaşık 170 bin emeklinin merakla beklediği ek ödeme tarihleri, Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemenin ardından belirlendi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla gerçekleşen yeni düzenlemeler, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ek zam sağladı.

GENEL

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Resmi Gazete'de yayımlanan "Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik," yürürlüğe girdi.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. İndirimli ödenecek. İşte detaylar...

GÜNDEM

31 Ocak 2024 Resmi Gazete'de yayımlanan kararlar nelerdir? İşte detaylar...

ZONGULDAK

Milyonlarca emeklinin beklediği ek zam Meclis'ten geçti, Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından maaşlara yansıması bekleniyor.

BARTIN

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de... Ankara ve İstanbul’un İl Milli Eğitim Müdürleri değişti.