Salgın Haberleri

salgın haberleri ve güncel salgın gelişmeleri, salgın ile ilgili tüm video, salgın fotoğrafları ve salgın haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


GÜNDEM

Sağlık Bakanlığı “kızamık” alarmına geçti. 81 ile yazı gönderildi.

SAĞLIK

Viktorya Dönemi hastalıkları geri dönüyor. Uzmanlar, bakterilerin antibiyotiklere karşı giderek daha dirençli hale geldikçe, hastalıkların geri dönebileceği konusunda uyarıyor.

GÜNDEM

Covid 19 virüsünün varyantı olan Eris(EG.5.1) İngiltere ve Amerika'da görüldü. Virüsün İngiltere ve Amerika'da hızla yayılması endişe yarattı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın ilçesinde musluktan akanı gören vatandaşlar şok oldu... Akıllara son zamanlardaki salgı geldi...

ZONGULDAK

Zonguldak genelinde artan bulantı, kusma ve ishal nedeniyle hastaneler doldu taştı.

ZONGULDAK

Zonguldak'taki salgın yayılmaya devam ediyor. Peki salgın nasıl yayılıyor? Salgının semptomları bulaşıcı mı? Salgın nerelerde var? Salgın neden kaynaklanıyor?

ZONGULDAK

Zonguldak'taki salgının sebebi nedir? Zonguldak'taki salgının sebebi kanalizasyon mu? Hala denize kanalizasyon akıyor mu?

ZONGULDAK

Zonguldak'ta Kurban bayramı öncesinde yaşanan kusma, ishal ve ateş gibi belirtilerin olduğu rahatsızlık yeniden çoğaldı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta vatandaş salgınla mı mücadele ediyor? Salgın var mı? Salgının sebebi sular mı? Zonguldaklı vatandaş salgının sebebini öğrenmek istiyor.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta yaşanan sel felaketi nedeniyle 3 gün denize girmek yasaklandı. Ayrıca salgına karşı içme suyunun aksatılmadan klorlanmasına karar verildi.

SAĞLIK

Uzmanlar son yıllarda artan bulaşıcı hastalık olan kızamık hakkında bilgilendirmede bulundu.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta yaklaşık bir aydır yaşanan salgınla ilgili önemli bir iddiada bulundu. Salgının denizden değil içme sularından kaynaklanmış olabileceği vurgulandı.