Sınav Haberleri

Sınav haberleri ve güncel Sınav gelişmeleri, Sınav ile ilgili tüm video, Sınav fotoğrafları ve Sınav haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


KASTAMONU

Kastamonu Müftülüğü, öğrencilere moral ve motivasyon sağlamak amacıyla "Sınav Arası Çorba Molası" etkinliğini düzenledi.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Merkez ve Kozlu İlçesinde Pazar günü yapılması planlanan direksiyon sınavı aşırı yağış nedeniyle iptal oldu.

GENEL

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın yapılacağı tarihi açıkladı.

GÜNDEM

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği'ne göre uygulamalı sınavlar hariç, öğretmenlerin ortak değerlendirme yapabilmelerine imkan vermek üzere birden fazla...

ZONGULDAK

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'ne Türk ve yabancı uyruklu öğrencilerin ilgisi artmaya başladı. YKS sonuçları açıklanmasından sonra öğrenci kontenjanları artırıldı.

GÜNDEM

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) 16 Temmuz tarihinde uygulandı.

GENEL

LGS 3. nakil başvuruları ne zaman başlıyor? İl ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonu başvurusu nasıl yapılır? LGS 3. nakil...

ZONGULDAK

Bugün gerçekleşen KPSS sınavına geç kalan vatandaşları polis ekipleri sınava yetiştirdi.

GÜNDEM

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklandı.

GÜNDEM

YÖK Başkanı Özvar, medya kuruluşlarının Ankara temsilcileriyle Hacettepe Beyaz Ev’de bir araya geldi.

GENEL

80 yaşındaki Şevki Kılıç, 'okumanın yaşı yok' diyerek Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi'ne (AYT) girdi.

KARABÜK

Bugün gerçekleşen üniversite sınavına birçok genç girdi. Sınav heyecanı yaşanırken bir genç güvenlik görevlisine ateş püskürdü.