Toplantı Haberleri

toplantı haberleri ve güncel toplantı gelişmeleri, toplantı ile ilgili tüm video, toplantı fotoğrafları ve toplantı haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Zonguldak İl Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komiteleri seçimli ilk toplantılarını...

ZONGULDAK

Vatandaşların huzuru, güvenliği ve esenliğinin tesis ve temini amacıyla Vali Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında toplantı yapıldı.

KARABÜK

Karabük İl Genel Meclisi Ekim ayı olağanüstü toplantısı düzenlendi.

ZONGULDAK

AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, büyük kongre öncesinde 81 ilde eş zamanlı olarak video konferans yönetimi ile toplantı yaptı.

ZONGULDAK

BAKKA 2023 Eylül ayı "Yönetim Kurulu" toplandı. Eylül ayı "Yönetim Kurulu" toplantısı Emirgan Otel'inde gerçekleştirildi.

ZONGULDAK

Vali Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında üyelerin katılımı ile toplantı yapıldı.

ZONGULDAK

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanlığı tarafından istişare toplantısı gerçekleşti.

ZONGULDAK

Türkiye Taşkömürü Kurumu(TTK)’ya bağlı Armutçuk müessesinde 6 madencinin yaralandığı ve 1 madencinin hayatını kaybettiği göçük sonrasında brifing toplantısı yapıldı.

ZONGULDAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yönetiminde yarın Ankara’da AK Parti İl Başkanları toplantısı yapılacak.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta orman köylüleri istişare toplantıları devam ediyor.

ZONGULDAK

Cumhuriyet Halk Partisi'nin ilçe kongresi programı değişti. 3 Eylül'de yapılacak kongre ertelendi.

KASTAMONU

Muhtarlar eğitim semineri için bir araya geldi. "Tarım alanındaki teşvikler" konulu seminere katılan muhtarla konu hakkında bilgilendirilecek.