TÜBİTAK Haberleri

TÜBİTAK haberleri ve güncel TÜBİTAK gelişmeleri, TÜBİTAK ile ilgili tüm video, TÜBİTAK fotoğrafları ve TÜBİTAK haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


KARABÜK

Karabük Üniversitesi, Yükseköğretim Kurulu'nun Türkiye'deki 208 üniversiteyi 74 farklı göstergeye göre değerlendirdiği "Üniversite İzleme ve Değerlendirme Genel Raporu"nda dikkat çeken...

ZONGULDAK

ZBEÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. Muhammet Karabulut’un yürütücü olduğu 1002 projesi TÜBİTAK desteği aldı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından düzenlenen 2204 Araştırma Projeleri Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

KASTAMONU

Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi lise öğrencilerini "bireysel farkındalık" hakkında bilinçlendirdi.

BARTIN

Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Bartın Üniversitesi(BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun'u ziyaret etti.

KASTAMONU

Kastamonu Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu tarafından desteklenmeye hak kazandı.

KASTAMONU

Kastamonu’da “Genç Araştırmacılara Ar-Ge Odağında Tekno-Girişimcilik Eğitimi” TÜBİTAK tarafından düzenlendi.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın ilçesinin halkının başına bela olan büyük çevre ve sağlık sorunlarına yol açan ve TÜBİTAK tarafından tehlikeli atık olarak değerlendirilen  ...

KASTAMONU

Kastamonu Üniversitesi, 2023-2024 URAP Türkiye sıralamasında 188 üniversite arasında 81'inci sıraya yükseldi.

KARABÜK

TÜBİTAK 2237-A çerçevesinde desteklenen "Deprem Gerçeği Özelinde Afetlere Sosyolojik ve Psikolojik Açıdan Hazırbulunuşluk" projesi tamamlandı.

ZONGULDAK

Tübitak’ın destekleri ile Ekim ayı içerisinde Siber Güvenlik ve E-Gelecek temalı Bilim Söyleşi’si Zonguldak il merkezi ve ilçelerde ki İlkokul,...

ZONGULDAK

ZBEÜ öğrencilerinin "Yüksek Lisans Hemşirelik Öğrencilerine Yönelik Bilimsel Araştırma Veri Tabanları ve Literatür Tarama Eğitimi" projesi TÜBİTAK tarafından desteklenecek.