Dev Türk bayrağı büyük beğeni topladı! Dev Türk bayrağı büyük beğeni topladı!

Zonguldak kent merkezinde geçtiğimiz ocak ayında kadın kuaförü Hasan E. (45), yanında çırak olarak eğitim gören 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar suçlamasıyla dava açıldı. 

Tutuklu olarak yargılanan Hasan E., bugün hakim karşısına çıktı. 

Hakkında atılan suçları kabul etmeyen Hasan E., ifadesinde kendisine iftira atıldığını öne sürerek suçlamaları kabul etmedi. 

Hasan E., ifadesinde "Üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum. Mağdur şahsımı belirttiği hiç biri yaşanmamıştır. Benim yanımda çalışan hala çalışmakta olan Zeynep Pınarbaşı bizim yanımızda çalışıp çalışmayacağı sorması üzerine mağdurun annesi görüşmeye geldiler. Bizde çalışması için onay verdik. Şartları kabul ettiler. Bunlara devlet para ödüyorlar. Hesabını yatan parayı ailesi elinden alıyormuş. Sonrasında kendi parasız kaldığı için benden haçlık istedi. Bizde diğer stajarlara harçlık verdiğimiz gibi mağdura harçlık verdik. Sonrasında ise mağdur parasız kaldığında bizden harçlık alamadığında iş yerinde huzursuzluk çıkarmaya başladı. Verilen işleri yapmamaya başladı. Tartışmaya başladı. Sonrasında kişiyle konuştuk, bu şekilde yapmaya. Devam ederse işini sonlandıracağız dedik. Sonrasında bu bir ara iyi oldu, yine agresif hareketlerine tekrar başladı. Kişi bana whatsap üzerinden kollarını jiletlediği fotoğraf attı. Hayır dedi ben yarın işe gelemeyeceğim dedi. Ailesiyle tartışmış gelemeyeceğim dediğini belirtti. Sonrasında işe geldi. Bizde dedik ki böyle şeyler yapma. Psikoloktan destek al dedik. Agresif hareketler yapmaya devam etti. Tekrar konuştuk. Senin stajını yakacağız dedik. Ondan sonrasında şahsın psikolojik sorunları olduğu için ailesine anlatamayacağı için ailesinden şiddet görüyormuş bu iftiraları bize atmıştı. İş yerine kitleme yoktur. Kapısı camdır. İçerisi görülür. İş yerimizin anahtarı tektir. Göğsümü tuttu öptü bu takımlar doğru değildir. Bu olaylar hiç yaşanmamıştır. Ayrıca binanın görevlileri 19’dan sonra devriye atarlar. Bana uğrarlar. O dönemlerde yönetim kurulu başkanıydım. Böyle bir olay yaşanmamıştır. Bizim koridorumuzda avukat hukuk bürolar var. Geç saate kadar çalışırlar. 23 yıldır kendi iş yerimi işletiyorum. Çok sayıda Stajer çalıştırdım. Ayrıca bayan personellerle birlikte çalışıyorum. Bu zamana kadar böyle bir olay olmamıştır. Üzerimize atolan tamamen iftarıdır. Şahsın bahsettiği konuşmalar tamamen işle alakalıdır. Cinsel içerikli hiç bir konu yoktur. Mağdur ses kaydı almış. Oradan işle ilgili konuştuk. Mağdur kendi kafasında hikaye kurgulamış. Kurguladığı şeye inanmış. Hakkımda şikayetçi olmuştur. Şahıs bu stajını yakma olayını anlatamayacağı için bu iftarıyı üzerime atmıştır" şeklinde kendini savundu. 

Mahkeme heyeti tutuklu sanık Hasan E.’nin tutuksuz yargılanmasına ve yurt dışı yasağı getirilmesi karar verdi.