Tüfek Haberleri

tüfek haberleri ve güncel tüfek gelişmeleri, tüfek ile ilgili tüm video, tüfek fotoğrafları ve tüfek haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Bartın’da ilinde iki şahıs arasında çıkan tartışmada bir kişi tüfekle vuruldu. 

BARTIN

Bartın'ın Hasankadı beldesinde, 70 yaşlarında bir kişi intihar etti... Hasankadı beldesinin Vakıf Mahallesi'nde meydana gelen olayda M.Ç. av tüfeği ile...

KARABÜK

Karabük'te bir vatandaş mısır tarlasını korumak istedi. Mısır tarlasına domuz girdiğini düşünen vatandaş akrabasını tüfekle vurdu.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta Mithatpaşa Mahallesinde E.A’ya tüfekle vurulma olayına karışan T.G ve M.S isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta dün gece saatlerinde Asri mezarlıkta E.A isimli kişi tüfekle vuran T.G ve M.S isimli iki kili Adliyeye getirdi.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta dün gece saatlerinde Asri mezarlıkta E.A isimki kişi tüfekle vuruldu.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın Devrek ilçesinin Karakoçlu Köyü'nde meydana gelen olayda koyun otlatma kavgası çıktı. Koyun otlatma kavgası kanlı bitti.

ZONGULDAK

Bartın’da kimliği belirsiz bir kişi kayınvalidesinin bulunduğu binaya tüfekle 3 el ateş etti.

DEVREK

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde komşusu tarafından av tüfeği ile vurulan Karabaş isimli köpeğin ayağı ampute edildi.

KASTAMONU

Ava gitmek için traktörüne binen vatandaşın tüfeği ateş aldı. Ateş alan tüfekle yaralanan vatandaş vefat etti.

ZONGULDAK

Zonguldak Valiliği'nden yapılan duyuruya göre Yivsiz tüfek ruhsatnamesi geçerlilik süresi dolan vatandaşların ruhsatlarını yenilemesi gerektiği belirtildi.

GENEL

Ali Sağlık (85), eşi Fatma Sağlık'ı (86) av tüfeği ile öldürdükten sonra intihar etti. Sağlık çiftinin 2018 yılında TRT'de yayınlanan...