TÜİK Haberleri

TÜİK haberleri ve güncel TÜİK gelişmeleri, TÜİK ile ilgili tüm video, TÜİK fotoğrafları ve TÜİK haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

TÜİK, Şubat ayı enflasyon verilerini açıkladı, ve emekli nüfusun yoğun olduğu Zonguldak'ta emekliler, maaşlarına yapılacak olan düzenlemeleri merakla bekliyor.

ZONGULDAK

Yeni yılın ilk ayına dair Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak, Bartın ve Karabük'ün değişen dış ticaret ticaret dengelerini açıkladı.

ZONGULDAK

TÜİK verilerine göre il olmaya aday görülen 25 ilçe belli oldu!

ZONGULDAK

Zonguldak Belediye sınırları içinde bulunan 19 mahallenin nüfus durumu Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklandı.

BARTIN

Karadeniz Bölgesi'nin en büyük şehri olan Samsun'un İlkadım ilçesinin nüfusunun toplamı Bartın ve Karabük'ün toplamından daha fazla olarak belirlendi.

ZONGULDAK

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023 yılı evlenme ve boşanma istatistiklerini açıkladı. Zonguldak, evlenen ve boşanan çiftlerin sayıları ile dikkat çekiyor.

ZONGULDAK

TÜİK, Evlenme ve Boşanma İstatistikleri, 2023 verilerini yayımladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası işbirliğiyle yürütülen tüketici eğilim anketinin sonuçları açıklandı.

KASTAMONU

Ocak ayının sonunda açıklanan Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Kastamonu'da trafiğe kayıtlı araç sayısında dikkat çeken bir artış yaşandı.

ZONGULDAK

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Ocak ayına ilişkin motorlu kara taşıtları istatistiklerini paylaştı.

ZONGULDAK

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) açıkladı. İşte detaylar...

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksi (Tarım-ÜFE) verilerini açıkladı. Yıllık artış %57,85 olarak belirlendi.