UMKE Haberleri

UMKE haberleri ve güncel UMKE gelişmeleri, UMKE ile ilgili tüm video, UMKE fotoğrafları ve UMKE haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


KASTAMONU

Kastamonu'da, 4 kurumun arama ve kurtarma personelinin katılımıyla gerçekleştirilen deprem tatbikatı büyük ilgi çekti.

KARABÜK

Karabük'ün yüksek rakımlı Keltepe Kayak Merkezi'nde kayak yapan ve rahatsızlanan 10 kişiye UMKE ve Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri yardım...

KARABÜK

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde iki gündür kayıp olan yaşlı adama ulaşıldı.

KASTAMONU

Kastamonu’da bir kız öğrenci yurdunda akşam yemeğinde tükettikleri tantuniden zehirlenen çok sayıda üniversite öğrencisi hastaneye kaldırıldı.

ZONGULDAK

Kastamonu Jandarma Eğitim Alayında biber gazı patladı. Eski biber gazlarının patlamasıyla çok sayıda öğrenci gazdan etkilendi.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Asma Mahallesi'nde, 95 Tulumba konumunda meydana gelen göçük faciasında, 2'si ağır olmak üzere toplam 18 kişinin yaralandığı bildirildi.

SAĞLIK

Sağlık Bakanlığı tarafından UMKE çalışmalarında kullanılması için 4x4 araçlar tahsis edildi.

BARTIN

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Bartın ziyaretinde açıklamalarda bulundu. Yerlikaya Giresun, Artvin, Trabzon, Rize Orta Karadeniz ve Doğu Karadeniz'deki şehirleri de...

KASTAMONU

Kastamonu'da geçtiğimiz günlerde yaşanan yoğun yağış yüzünden evlerinde mahsur kalan vatandaşın imdadına UMKE ekipleri yetişti.

KASTAMONU

Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesinde kafile ile geldiği milli parka kaybolan vatandaşı arama çalışmaları 9 gündür devam ediyor.

GENEL