Yenice Haberleri

Yenice haberleri ve güncel Yenice gelişmeleri, Yenice ile ilgili tüm video, Yenice fotoğrafları ve Yenice haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


KARABÜK

Karabük’ün Yenice ilçesinde 2022 yılının Haziran ayı ile 2023 yılının Temmuz ayında meydana gelen sel sonrası tahrip olan alanlar yenileniyor.

KARABÜK

Karabük'ün Yenice ilçesine ilçesine bağlı Yortan Beldesinde 150 öğrenci Cumhuriyetin ilanını kutlamak için d "100.Yıl"a özel koreografisi oluşturdu.

KARABÜK

Karabük’te alkollü sürücünün kullandığı minibüs park halindeki kamyona çarpması sonucunda hayatını kaybeden genç son yolculuğuna uğurlandı.

KARABÜK

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde ve Yenice ilçesinde iki ayrı kaza meydan geldi.

ZONGULDAK

Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) 2 bin maden işçisi alımıyla ilgili başvurular 25 Eylül (Pazartesi) başlıyor. TTK'ya başvuru yapma şartarı...

ZONGULDAK

Zonguldak'a komşu ilde KOM Şube ekiplerince 9 ayrı adrese yapılan ‘Tefecilik’ operasyonunda gözaltı ve tutuklular var.

KARABÜK

Karabük'ün Yenice ilçesinde bisikletliye çarpmamak için manevra yaptığı sırada kontrolden çıkan otomobilin Filyos Çayı'na uçması sonucu 1'i bebek 3 kişi...

KARABÜK

Karabük’ün Yenice ilçesinde düzenlenen 13. Uluslararası Yenice Kupası Dağ Bisiklet Yarışlarında şampiyonlar belli oldu ve ödüllerini aldılar...

KARABÜK

Karabük Yenice’de her yıl düzenlenen bisiklet yarışı turnuvası başladı.

KARABÜK

Karabük'te bir vatandaş mısır tarlasını korumak istedi. Mısır tarlasına domuz girdiğini düşünen vatandaş akrabasını tüfekle vurdu.

KARABÜK

Karabük’ün Yenice ilçesinde ıhlamur ormanlarında üretilen ve doğal aroma tadı ile ile ün yapan ‘Yenice Ihlamur Balı’ tescillendi.

ZONGULDAK

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk, TTK’ya işçi alımında Karabük’ün Yenice ilçesi ile ilgili yaşanan polemiğe açıklık getirdi.