Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı Haberleri

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı haberleri ve güncel Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı gelişmeleri, Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ile ilgili tüm video, Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı fotoğrafları ve Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Kadın Çocuk Kısım Amirliğince, 500 kadın vatandaş ile buluştu.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı, çocuklara yönelik etkinliklerine devam ediyor. Son anlamlı etkinlikle de çocukları karakolda misafir ettiler.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı, Trafik Jandarması Timlerince, araçlarda gerekli denetim ve kontroller yapıldı.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, 20 Ekim 2023 tarihinde, suçüstü yakaladı, adli makamlar serbest bıraktı.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı, Trafik Jandarması Timleri tarafından okullarda eğitim verildi.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta jandarma ekipleri trafikte seyir halindeyken cep telefonu kullanımı nedeniyle oluşabilecek kazaların engellenmesi için dronlu denetim gerçekleştirdi.

ZONGULDAK

 Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı tarafından o ilçede eve operasyon yapıldı. İşte detaylar...

ZONGULDAK

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı Zonguldak'ta 2023-24 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle okul güzergahlarında özel önlem alındığını duyurdu.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonda ele geçirildi.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli (7) Subay, (73) Astsubay, (28) Uzman Jandarma olmak üzere toplam (108) personel terfi etti.

ZONGULDAK

Kadın işçi ile buluşuldu.

ZONGULDAK

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce; Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde internet ve sosyal medya üzerinden işlenen suçlar kapsamında operasyon düzenlendi.