-    Geçen hafta İmza Gazetesinin gündeme getirdiği İstanbul Sabiha Gökçen’den “Bacaklı uçuş” ile Trabzon, İzmir, Antalya illerine uçuş önerisine kamuoyundan olumlu dönüşler olmaya başladı. 
-    Haberin yayınlanmasının ardından www.imzagazetesi.com sitesine ve Zonguldak Havalimanı facebook sayfasına adeta yorum yağdı. Trabzon’un yanı sıra İzmir ve Antalya illerine uçuş özellikle istenirken “Geç bile kalındı” görüşü öne çıktı.  

23 AĞUSTOS ÇARŞAMBA - 1

Park halinde kamyon kaydı! Ekipler olay yerinde Park halinde kamyon kaydı! Ekipler olay yerinde

“TERMİNAL BİNASI BİZE YAKIŞMIYOR”
-    Zonguldak Havalimanının kullananlar özellikle terminal binasının yakışmadığına vurgu yaparken binanın büyütülmesi ve alanın genişletilmesi önerisinde bulundular. 
Terminal binasının küçüklüğünden özellikle Avrupa’da yaşayan ve bölgeye gelirken Zonguldak Havalimanını kullanan vatandaşların şikayeti ön plana çıkıyor.

HALK İSTEDİ, SİYASETÇİ NE YAPACAK?
Zonguldak Havalimanından THY iç hat uçuşunu siyasetçilere baskı yaparak kamuoyu oluşması sonucu yaptıran halk, İstanbul Anadolu yakasından kalkıp Zonguldak-Trabzon ve sonrasında İzmir, Antalya’ya uçuşun olmasını istiyor. Halk ile birlikte tur firmaları, öğrenciler, spor takımı yöneticileri de talepte bulunurken siyasetçilerin ne yapacağı merak ediliyor.