İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin İkizleri Sağlıklarına Kavuştu

Ünlü sanatçı İdo Tatlıses ve eşi Yasemin Şefkatli'nin ikiz bebekleri İbrahim Ayel ve Sinan Emir, 22 Ocak'ta dünyaya gelmişti. Ancak, dede İbrahim Tatlıses'in yaptığı açıklamada biri olan İbrahim Ayel'in kalbinde sorun olduğu belirtilmiş ve dua istenmişti.

İbrahim Tatlıses, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Minik Tatlıses'imize herkesten dua istiyorum... İkizlerden birinin kalbinde sorun var. Dualarınızla inşallah minin Tatlıses'in işi kolaylaşır. Allah'ım bizlere çok görmesin. Amin. Dua eden herkesten Allah razı olsun." ifadelerini kullanmıştı.

Ido Tatlıses Yasemin Şefkatli Ibrahim Tatlıses (3)

Ancak, 12 gün süren bir ameliyatın ardından İbrahim Ayel'in sağlığına kavuştuğu açıklandı. İdo Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, "Dua eden herkesten Allah razı olsun. Ameliyatı çok güzel geçti. Dualarınız için çok çok teşekkürler, sağolun varolun." ifadelerini paylaştı.

Ido Tatlıses Yasemin Şefkatli Ibrahim Tatlıses (4)

Yasemin Şefkatli ise oğullarının taburcu olması üzerine sevinçli bir paylaşımda bulundu. Oğullarının el ele tutuştuğu bir fotoğrafı paylaşan Şefkatli, "Aşklarım elleriniz hiç ayrılmasın. Ayeliko evine geldi." notunu düştü.

Ido Tatlıses Yasemin Şefkatli Ibrahim Tatlıses (5)

İdo Tatlıses, ikizlerin ilk fotoğrafını da paylaşarak yüzlerini kapatarak nazar boncuğu emojisi ekledi. Çift, sağlıklı bir şekilde ailelerine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. 

Ido Tatlıses Yasemin Şefkatli Ibrahim Tatlıses (1)

Polatlar davasında ara karar çıktı! Polatlar davasında ara karar çıktı!

HABER MERKEZİ

Magazin Haberleri