ERDEMİR hisseleri için hedef fiyat listeleri açıklandı! ERDEMİR hisseleri için hedef fiyat listeleri açıklandı!

AK Parti Kdz.Ereğli Belediye Başkan adayı İbrahim Sezer, çektiği video ile Kdz.Ereğli halkına kendini tanıtarak projelerini açıkladı.

İbrahim Sezer'in açıklaması şu şekilde;
"Sevgili Hemşerilerim,

Ben Ak Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, İnşaat mühendisiyim. 30 yıldır Kdz. Ereğli’de proje hizmetleri vermekteyim.  Mesleğimden dolayı, Kdz.Ereğli’nin tüm mahalle ve sokaklarını adım adım biliyorum. Şehrimizin problemlerini ve çözümlerini bilen ekibimle, bugün sizlerin karşısında olmaktan şeref duyuyorum. 
31 Mart Yerel Seçimlerini kazandığımızda;  gece gündüz demeden, durmadan, kayıp yıllarımızı telafi etmek için çok çalışacağız. Enerjimle, azmimle Makamda oturan değil, sahada çalışan başkan olacağım!  Kaybolan yıllar için artık hızlanma zamanı, Çünkü kaybedecek 5 yılımız yok!

Bu nedenle hangi partiden olursa olsun, hangi siyasi görüşten olursa olsun, ortak sevdası KDZ. EREĞLİ olan herkesin başkanı olacağım. Yıllardır yapılamayan projelerin sadece kataloglarda kaldığını hep beraber gördük. İşte burası yılan hikayesine dönen Kent Meydanı! İnönü Parkı ve Atatürk Anıtını içine alan bölgeyle bütünleşik, yaklaşık 18 bin m2 alan üzerine kurulu, Kent Meydanının yapımına hemen başlıyoruz. 

Asansör ve yürüyen merdivenlerle, engelsiz bir ulaşım imkanı sunan, 1000 araçlık 2 katlı otoparkıyla, Halk otobüsleri için düzenlenen cep terminaliyle, Modern mimariye sahip camisi ve peyzaj alanları ile, Gençlerin yeteneklerini sergileyebilecekleri aktivite alanlarıyla, Ereğli çileği, elpek bezi, fındık, keş gibi yöresel ürünlerin tanıtım ve satış stantlarıyla, kendinizi özgür hissedeceğiniz kent meydanına siz değerli hemşerilerimizi kavuşturacağız. 

Festivallerin 24.sünü gençlerin talepleri ve istekleri doğrultusunda coşkulu şekilde yapacağız. Bizi festivalleri yapmayacak diye algı yapmaya çalışanlara inat, gençlerin belirleyeceği en popüler sanatçıları sahnemizde ağırlayacağız.  Ayrıca, 23 Nisan, 19 Mayıs, 30 Ağustos ve 29 Ekim Milli Bayramlarda olmak üzere 4 Mevsimde 4 Konser yapacağız! 

Kdz. Ereğli Belediyesi olarak Halk Ekmek Satış Noktaları kuracağız. Bu sayede,  Ereğlili hemşerilerim 5 TL’ye ekmek alacak. Ereğli’de ilk etapta 10 noktaya halk ekmek satış noktasını engelli vatandaşlarımız işletecek. Vatandaşlarımızın, insani kullanım hakkıyla tüm konutlara her ay 5 metreküp suyu bedava vereceğiz! 
Sosyal Belediyecilik anlayışımızla; Belediyeye ait tüm sosyal tesislerde çay 2,5 TL olacak!

Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum."