Boşalan ilçe başkanlığı görevine Aykut Gönültaş atanarak getirildi.

Aykut Gönültaş'tan Açıklamalar

Yeniden Refah Partisi'nin yeni ilçe başkanı Aykut Gönültaş, yapılan atama sonrasında önemli açıklamalarda bulundu. Gönültaş, partinin Ereğli belediye başkan adayını açıkladıklarını ve oldukça iddialı olduklarını belirtti. Genel başkanları ve genel merkezin direktifleri doğrultusunda Karadeniz Ereğli'de 4 seçim bölgesinde aday çıkaracaklarını vurgulayan Gönültaş, Gülüç, Ormanlı, ve Kandilli'de iddialı olduklarını ifade etti.

Zonguldak’ta Cem Adrian rüzgarı! Zonguldak’ta Cem Adrian rüzgarı!

Yerel Seçimlere Hazırlık

Gönültaş, partilerinin oy oranlarını yükseltmeyi ve yerel yönetimlere ortak olmayı hedeflediklerini belirtti. Adaylarının belirlenmesi ve tanıtımının 8 Şubat'a kadar tamamlanacağını söyleyen Gönültaş, partilerinin yeniden refah ve milli görüşün tek temsilcisi olduğunu vurguladı. Adaylarıyla şaşırtıcı sonuçlar elde edeceklerini ifade eden Gönültaş, hem yerel hem de genel iktidara talip olduklarını dile getirdi.

Belediye Başkan Adayı ve Çalışmalar

Gönültaş, partilerinin Karadeniz Ereğli belediye başkan adayını Emre Karaarslan olarak açıkladıklarını ve ekibinin 2. dönem için çalışmalarını hızla sürdürdüğünü belirtti.

HABER MERKEZİ

Ereğli Haberleri