Merkez Bankası kararını açıkladı! Altın ve dolarda rakam ne olacak? Merkez Bankası kararını açıkladı! Altın ve dolarda rakam ne olacak?

 Olayda, 3'ü polis olmak üzere toplam 6 kişi yaralanırken, saldırganlardan 2'si öldürüldü.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda meydana gelen olayda, C Kapısı önündeki polis noktasına silahsaldırı düzenlendi. Saldırının ardından çatışma çıkarken, olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralanan 3 polis ve 3 sivil, ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralı polislerin durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Çatışma sırasında öldürülen saldırganların DHKP/C üyeleri olduğu tespit edildi. Saldırının ardından bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz ve Başsavcı vekilleri olay yerinde inceleme yaparken, adliyeye giriş ve çıkışlar kapatıldı.

Bakan Yerlikaya'nın Açıklaması:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olaya ilişkin açıklama yaparak, "1’i kadın 1’i erkek 2 saldırgan ölü ele geçirilmiştir. Etkisiz hale getirilen E.Y. ve P.B. adlı hainlerin DHKP/C terör örgütüne üye oldukları tespit edilmiştir" ifadelerini kullandı.

Olayın detaylı bir şekilde soruşturulduğu ve güvenlik önlemlerinin artırıldığı belirtildi.

HABER MERKEZİ