Zonguldak'ın turizm ve lezzet zenginliklerini tanıtmak amacıyla İstanbul Tüyap Fuar Merkezi'nde düzenlenen 27. Emitt Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na damgasını vuran Zonguldak, şehrin valiliği ve belediyeleri tarafından oluşturulan standlarla büyük ilgi çekti.

Whatsapp Image 2024 02 08 At 13.20.48 (1)

**Zonguldak Valiliği Turizm Altyapı Hizmet Birliği İle İstanbul'da Boy Gösterdi**

Otopark çilesi isyan ettirdi! Otopark çilesi isyan ettirdi!

Zonguldak Valiliği Turizm Altyapı Hizmet Birliği çatısı altında düzenlenen fuara, Zonguldak Belediyesi, Kdz. Ereğli Belediyesi ve Çaycuma Belediyesi katılım sağladı. Bu işbirliğiyle Zonguldak, Türkiye'nin dört bir yanından gelen ziyaretçilere kendini tanıtma fırsatı buldu.

**Zonguldak Lezzetleriyle Damga Vurdu**

Zonguldak standları, fuara gelen ziyaretçilere şehrin yöresel lezzetlerini ve turistik cazibesini aktardı. Standları gezen vatandaşlar, Çaycuma manda yoğurdu, Devrek cevizli kömeç, beyaz baklava, Ereğli pidesi ve Alaplı fındığı gibi özgün ve lezzetli ürünlerle tanışma fırsatı buldu.

**Madenci Korusu Sahne Aldı: Fuarda Son Gün Heyecanı**

Fuar kapsamında düzenlenen etkinlikler arasında öne çıkanlar arasında Madenci Korusu'nun sahne alması yer aldı. Katılımcılara unutulmaz bir deneyim sunan sahne performansıyla fuar, 9 Şubat tarihinde sona erecek.

**Zonguldak'ın İstanbul'da Yarattığı Etki: Turistler Zonguldak'a Yolculuk Düşünüyor**

Zonguldak standlarının yoğun ilgi görmesi, şehrin turistik potansiyeline dair artan ilgiyi gösteriyor. Ziyaretçilerin Zonguldak'ın kültürel zenginlikleri, doğal güzellikleri ve lezzetleriyle tanışması, gelecekte şehre artan turist akınına işaret edebilir.

Whatsapp Image 2024 02 08 At 13.20.48Whatsapp Image 2024 02 08 At 13.20.48